TekSavvyNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TekSavvy

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

4
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

QA

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajno okruženje za napredak I usavršavanje u poslu. Radi se sa najnovijim tehonologijama i alatima. Firma se konstanto razvija, a samim tim se I broj raznovrsnih projekata povećava.
preporučujem
utisak postavljen: 25.05.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

TekSavvy Solutions je kanadska telekomunikaciona kompanija sa sedištem u Ontariju. Pružamo našim korisnicima najbolju moguću internet i telefonsku uslugu. Magazin "Profit 100" nas je nekoliko puta proglasio za kanadsku najprosperitetniju kompaniju. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

.NET Developer

Novi Beograd (Belgrade)  • Rok: 12.11.2016

College or University degree in Computer Science or a comparable experience. Strong verbal and written communication skills (in English).... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd  • Rok: 21.09.2016

College or University degree in Computer Science or a comparable experience, strong verbal and written communication skills (in English)... (pročitaj oglas)

Software QA Engineer

Beograd  • Rok: 29.09.2016

University degree in Computer Science or related disciplines,experience in C# and .NET, experience creating SQL queries... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija