TekSavvyNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije TekSavvy

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

4
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

QA

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sjajno okruženje za napredak I usavršavanje u poslu. Radi se sa najnovijim tehonologijama i alatima. Firma se konstanto razvija, a samim tim se I broj raznovrsnih projekata povećava.
preporučujem
utisak postavljen: 25.05.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

TekSavvy Solutions je kanadska telekomunikaciona kompanija sa sedištem u Ontariju. Pružamo našim korisnicima najbolju moguću internet i telefonsku uslugu. Magazin "Profit 100" nas je nekoliko puta proglasio za kanadsku najprosperitetniju kompaniju. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Experienced Software Developer / Programmer

Beograd  • Rok: 27.10.2017

You will be a part of an agile development team, building and working on enterprise grade software systems on top of the Microsoft .NET development stack (We leverage a wide range of the Microsoft development stack)... (pročitaj oglas)

Software Developer / Programmer

Beograd  • Rok: 31.07.2017

You will be a part of an agile development team, building and working on enterprise grade software systems on top of the Microsoft .NET development stack... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija