Teledot d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Cilj TeledotNET tima je da ponudi kvalitetne Internet i Wireless usluge. Članovi našeg tima su proveli izvesno vreme u inostranstvu gde su imali prilike da se upoznaju sa sistemom poslovanja na tržištu Zapadne Evrope kao i sa poštovanjem prema poslu i klijentima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Sistem administrator

Beograd  • Rok: 24.09.2017

Teledot d.o.o.: Sistem administrator. Uslovi: Dobro poznavanje svih gore navedenih tehnologija i obavezno poznavanje MikroTik-a, Linux-a i MySQL-a... (pročitaj oglas)

Sistem Administrator

Beograd  • Rok: 29.08.2017

Održavanje Servera i kontrola popunjenosti kapaciteta, Konfigurisanje i kompajliranje servera i baznih stanica, Rad u mešovitim Linux, Windows mrežama, VM Ware virtualizacija... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TELEDOT DOO BEOGRAD
Adresa
Kneza Višeslava 70A, Beograd
Datum osnivanja
05.12.2007.
PIB
105335353
Matični broj
20359161
Poslovni naziv
TELEDOT DOO, BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Danijel Milutinović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija