ThirdFrameStudiosNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ThirdFrameStudios je evropski studio kreiran sa ciljem da obezbedi najkvalitetniju uslugu, lokalnu, ali i svetsku. Grupa tehničkih inženjera, umetnika, kreativnih direktora, umetničkih direktora i programera sa međunarodnim iskustvom u specijalizovanim oblastima su garancija brze isporuke, visokog kvaliteta, stalnog razvoja i smanjenja troškova. Mi smo partner Ericsson AB, vodećeg proizvođača mobilnih mreža na svetu. Radimo neposredno sa Business Unit Multimedia, snabdevajući napredne veb, animacijske, flash i mobilne aplikacije za operatere širom sveta.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Senior backend developer

Beograd

Proficiency in Golang or PHP or being able to switch from X technology. Experience with git, Docker and configuration management tools. Ability to learn quickly and deal with constantly changing technical priorities... (pročitaj oglas)

Web Application Developer, Angular 2.0

Beograd

Proficiency in JavaScript, HTML, CSS, good knowledge of Angular (ideally 2.0) or React, Node.js... (pročitaj oglas)

PHP Developer

Beograd

Proficiency in PHP, preferably latest version, ability to learn quickly and deal with constantly changing technical priorities... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija