TomTom d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

TomTom je vodeći svetski snabdevač proizvoda za lokaciju, navigaciju i usluga usmerenih ka pružanju najboljeg svetskog navigacijskog iskustva vozačima. Sa sedištem u Amsterdamu, TomTom ima 3.500 zaposlenih i prodaje svoje proizvode u preko 40 država. Naši proizvodi uključuju prenosive proizvode za navigaciju, in-dash infotainment sisteme, rešenja za upravljanje vozilima, mape i usluge u realnom vremenu, uključujući nagrađivani HD Traffic.

Nedavno smo otvorili novu TomTom kancelariju u Beogradu kako bi proširili naše fitness odeljenje. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Product Owner

Beograd

You will never get bored! We move fast like a “start-up” but have the benefits of a billion euro company... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TomTom
Adresa
Vladimira Popovića 38-40, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
08.06.2011.
PIB
107114026
Matični broj
20744596
Poslovni naziv
TomTom d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Taco Jack Fred Titulaer - Direktor
Slobodan Stanišić - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija