Touchmesoft d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Touchmesoft d.o.o.

  (6 utisaka)
84% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.8
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

PHP/WordPress Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nadprosečna primanja.
Zamerke kompaniji
Neozbilja selekcija kandidata kao i sam naziv firme. Kompanija iskorištava kandidate dok ne završi određene faze u projektu i nakon toga otpušta radnike, bez obzira da li su kandidati imali radno mesto pre prelaska.
ne preporučujem
utisak postavljen: 15.09.2015.


Komentar kompanije Touchmesoft d.o.o.

Poštovani Nenade, 1. Ukoliko vama proces intervjuisanja delovao neozbiljno niste bili u obavezi da prihvatite našu ponudu. Trenutno dodatno radimo i test prilikom ispitivanja, ali i dalje zadržavamo pravo za raskid ugovora sa developerom ukoliko ne stiže sa dogovorenim obimom posla jer to pravi trošak za firmu, nažalost dosta ljudi se trude samo da dobijaju poziciju. 2. Ako Vam se ne svidja naziv firme ne znamo zašto ste prihvatili ponudu da radite kod nas. 3. Dobili ste otkaz jer Vaš rad nije bio na zadovoljavajučem nivou i svakako nije mogao da opravda visoku platu koji ste dobijali, žao nam je što to shvatate kao iskorišćavanje. U ugovoru su Vam bili predstavljeni uslovi za rad, i koja su naša očekivanja i kompenzacija za ta očekivanja, nadamo se da ste dobili fer uslove sa naše strane i niste imali prekovremeni rad. Niste bili u obavezi da ih prihvatite i ako Vam je u bilo kom trenutku neki naš postupak zasmetao trebali ste odmah to da prijavite. Ovakve optužbe shvatamo veoma ozbiljno. 4. Da li je zaposleni imao radno mesto pre ili nije ne može da utiče na radni odnos sa trenutnim poslodavcem. Dobili ste ugovor i uslove za saradnju koji nažalost niste uspeli da ispunite. Žao nam je što ste svoj raskid ugovora shvatili tako lično i delimično imamo razumevanje da se neko ljuti kada dobije otkaz i da iskažete svoju frustraciju, ali ovo nije način da Vi vašu ljutnju prikažete sa teškim rečima za iskorišćavanjem radnika.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Glavni fokus kompanije Touchmesoft je na razvoju premium veb komponenata (modula i dodataka za prodaju) i pojedinačnih veb poslovnih rešenja. Glavni programski jezik koji koristimo za back-end je PHP, Javascript za front-end, a obično koristimo MySQL za skladištenje podataka, ali to ne znači da se ograničavamo ovim kompletom. Koristimo PHP poslednjih 10 godina, tako je to glavni programski jezik koji koristimo, ali proučavamo i nove tehnologije: Rubi/Rubi on Rails, C#, itd. Težimo da koristimo OOP pristup kad god je to moguće.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

QA Test Automation Engineer

Beograd  • Rok: 01.11.2017

Creating and updating automated and manual scripts in preparation for product regression and installation testing; Participate in automating QA routines; Participate in product overall stabilization and optimization... (pročitaj oglas)

Project Management Intern

Beograd  • Rok: 28.09.2017

High level of organizational skills and ability to coordinate the work of a growing team and of several projects at the same time; High motivation to study, good communicational skills and ability to work in team... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TOUCH ME SOFT
Adresa
Mehmeda Sokolovića 22/15
Datum osnivanja
08.10.2014.
PIB
108706008
Matični broj
21051438
Poslovni naziv
TOUCH ME SOFT d.o.o. Beograd-Zvezdara
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Alexander Gilmanov - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija