Touchmesoft d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Touchmesoft d.o.o.

  (6 utisaka)
84% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.8
beneficije

4
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Project Manager

Biljana D., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi intervju - Upoznavanje sa kompanijom i projektima, osnovnim zahtevima pozicije kao i predstavljanje mog dosadašnjeg iskustva. Detaljan opis pozicije - Nakon prvog intervjua usledio je email da sam prošla u sledeći krug selekcije i usledio je detaljan opis pozicije i toga što se od mene očekuje Drugi intervju - Konferencijski poziv sa partnerima firme gde smo diskutovali o konkretnim veštinama i iskustvu koje posedujem kao i niz pitanja na osnovu čijih odgovora bi ocenili na koji način se nosim u određenim situacijama.

utisak sa intervjua postavljen: 07.06.2016.

UX Designer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 14 nedelja
Kako je izgledao proces
Obećanja, zavlačenje, beskrajno čekanje. Neozbiljno.

utisak sa intervjua postavljen: 02.06.2016.


Komentar kompanije Touchmesoft d.o.o.

Hvala vam na poslatom utisku, Još jednom se izvinjavamo na čekanju nastalom zbog nedostupnosti klijenta za čiji projekat smo vas razmatrali kao kandidata, i žao nam je da to smatrate negativnim iskustvom. Moramo da napomenemo da nije tačno da proces trajao 14 nedelja: kad ste se prvi put prijavili, zaposlili smo drugog kandidata, o čemu smo vas obavestili. Kad ste posle nekoliko meseci bili kod nas na razgovoru nije bila otvorena pozicija, nego samo pregovori sa klijentom za tu poziciju za njegov projekat, što, nažalost, nije uspelo, a vi ste bili prvi na spisku kandidata (po vašem zahtevu). Otvoreno smo vam objasnili situaciju i rekli smo da nemate nikakvih obaveza da nas cekate ako imate drugih ponuda. Na kraju smo morali da otkažemo poziciju baš zbog problema dobijanja feedback-a od klijenta, o čemu smo vas takođe odmah obavestili, razumemo da nije to što ste očekivali, ali nismo vam obećali ništa preko toga, i žao nam je da ste to tako shvatili. Želimo puno sreće u daljem radu. Prijatno!

Project Manager

Biljana D., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
- Prvi intervju kao kratak vid upoznavanja sa obe strane - Opširan email sa time šta bi se od mene očekivalo na ovoj poziciji i da li sam zainteresovana za potencijalnu saradnju - Završni intervju (conference call sa svim partnerima u firmi) - sa nizom različitih pitanja u domenu project management-a kao i očekivanog ponašanja u različitim situacijama

utisak sa intervjua postavljen: 26.05.2016.

PHP/WordPress Developer

Nenad Ž., Beograd, Zvezdara
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Nema testa već se radi plugin za WordPress, i ukoliko se uspešno odradi odmah šalju ponudu za zaposlenje. I ukoliko kandidat kasnije ne pokaže određeni nivo znanja otpuštaju ga.

utisak sa intervjua postavljen: 15.09.2015.


Komentar kompanije Touchmesoft d.o.o.

Poštovani Nenade, Hvala na poslatom utisku. Vi ste jedan od prvih zaposlenih u firmi, i test koji smo pripremili bio je sa ciljem da se oceni znanje ali takođe i težina testa bila je namenjena da ne odbijemo kandidata sa previše kompleksnim zadatkom. Vi ste nam izgledali kao dobar kandidat i pružena Vam je prilika da se pokažete na projektu u sklopu Vašeg probnog rada. Žao nam je što nismo mogli da nastavimo dalju saradnju i što ste raskid ugovora shvatili lično. Trenutno proces selekcije kandidata je promenjen. Želimo Vam puno sreće u daljem radu. Sve najbolje!

PHP/WordPress Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nadprosečna primanja.
Zamerke kompaniji
Neozbilja selekcija kandidata kao i sam naziv firme. Kompanija iskorištava kandidate dok ne završi određene faze u projektu i nakon toga otpušta radnike, bez obzira da li su kandidati imali radno mesto pre prelaska.
ne preporučujem
utisak postavljen: 15.09.2015.


Komentar kompanije Touchmesoft d.o.o.

Poštovani Nenade, 1. Ukoliko vama proces intervjuisanja delovao neozbiljno niste bili u obavezi da prihvatite našu ponudu. Trenutno dodatno radimo i test prilikom ispitivanja, ali i dalje zadržavamo pravo za raskid ugovora sa developerom ukoliko ne stiže sa dogovorenim obimom posla jer to pravi trošak za firmu, nažalost dosta ljudi se trude samo da dobijaju poziciju. 2. Ako Vam se ne svidja naziv firme ne znamo zašto ste prihvatili ponudu da radite kod nas. 3. Dobili ste otkaz jer Vaš rad nije bio na zadovoljavajučem nivou i svakako nije mogao da opravda visoku platu koji ste dobijali, žao nam je što to shvatate kao iskorišćavanje. U ugovoru su Vam bili predstavljeni uslovi za rad, i koja su naša očekivanja i kompenzacija za ta očekivanja, nadamo se da ste dobili fer uslove sa naše strane i niste imali prekovremeni rad. Niste bili u obavezi da ih prihvatite i ako Vam je u bilo kom trenutku neki naš postupak zasmetao trebali ste odmah to da prijavite. Ovakve optužbe shvatamo veoma ozbiljno. 4. Da li je zaposleni imao radno mesto pre ili nije ne može da utiče na radni odnos sa trenutnim poslodavcem. Dobili ste ugovor i uslove za saradnju koji nažalost niste uspeli da ispunite. Žao nam je što ste svoj raskid ugovora shvatili tako lično i delimično imamo razumevanje da se neko ljuti kada dobije otkaz i da iskažete svoju frustraciju, ali ovo nije način da Vi vašu ljutnju prikažete sa teškim rečima za iskorišćavanjem radnika.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Glavni fokus kompanije Touchmesoft je na razvoju premium veb komponenata (modula i dodataka za prodaju) i pojedinačnih veb poslovnih rešenja. Glavni programski jezik koji koristimo za back-end je PHP, Javascript za front-end, a obično koristimo MySQL za skladištenje podataka, ali to ne znači da se ograničavamo ovim kompletom. Koristimo PHP poslednjih 10 godina, tako je to glavni programski jezik koji koristimo, ali proučavamo i nove tehnologije: Rubi/Rubi on Rails, C#, itd. Težimo da koristimo OOP pristup kad god je to moguće.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TOUCH ME SOFT
Adresa
Mehmeda Sokolovića 22/15
Datum osnivanja
08.10.2014.
PIB
108706008
Matični broj
21051438
Poslovni naziv
TOUCH ME SOFT d.o.o. Beograd-Zvezdara
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Alexander Gilmanov - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija