TradeCrowdNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Tradecrowd je britanska kompanija sa sedištem u Beogradu. Ovaj tehnološki startup razvija proizvode u finansijskoj industriji - social trading platformu, mobilnu aplikaciju za investiranje i analitiku za brokerske kuće.

Tradecrowd se bavi razvijanjem sopstvenih proizvoda u oblasti finansijskog poslovanja sa ciljem da promeni uobičajen, skup i komplikovan način investiranja u akcije i ponudi ljudima širom sveta nova, brza i pristupačna rešenja za ulaganje novca.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Junior Python Developer

Beograd

Experience in Python development (mostly in web environment). Experience with bases (postgresql). Experience with Javascript... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija