Trivium Subotica d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Trivium je u zadnjoj deceniji postao aktivan učesnik špediterske struke. Naše kancelarije pružaju špediterske usluge visokog kvaliteta uglavnom u pograničnim regionima Republike Mađarske i okružnih zemalja kao što su Srbija, Ukrajina, Rumunija i Hrvatska. 

Matična firma je osnovana 1990. godine. U obavljanju delatnosti prioritet imaju špediterske usluge, ali se naša firma bavi i edukacijom. Uprkos tome što edukacija ima dopunski karakter u našem poslovanju, smatramo da je edukacija od jako velikog značaja, pošto se na taj način obezbeđuje ažurno praćenje zakona i propisa iz oblasti špedicije. Struktura firme je izgrađena tako da kancelarije funkcionišu kao samostalni profitni centri. Efikasno funkcionisanje ovih profitnih centara pomažu naše ispostave u Bugarskoj i Srbiji, koji se vode pod firmama "Trivium Sofia" Eood i "Trivium Subotica" d.o.o.

"Trivium Subotica" osnovana je 2001. godine. Glavni cilj osnivanja društva je, da se uspostavi takva baza, gde se klijenti iz Srbije, na svom maternjem jeziku, mogu informisati o mađarskim carinskim poslovima. U glavni profil "Trivium Subotice" spada pronalaženje potencijalnih klijenata u Srbiji odnosno pružanje saveta o mađarskim carinskim propisima. Kancelarije na srpskoj strani graničnih prelaza, u cilju ubrzanja prelaska granice, već u Srbiji započinju sa usluživanjem klijenata. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
TRIVIUM SUBOTICA
Adresa
Granični prelaz bb, Kelebija
Datum osnivanja
12.10.1998.
PIB
102048511
Matični broj
08740909
Poslovni naziv
DOO ZA MEDJUNARODNU ŠPEDICIJU,TRANSPORT I USLUGE TRIVIUM, KELEBIJA
Delatnost kompanije
5221 Uslužne delatnosti u kopnenom saobraćaju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Robert Sadecki - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija