Ulyssys Serbia d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kao prvi član Ulyssys Group kompanija Ulyssys Computer Development and Consulting Ltd. je osnovana u Mađarskoj 1991. godine. Odmah nakon prve godine zaposlili su 20 ljudi sa projektima razvoja softvera u automobilskoj industriji za rezervne delove i bankarskog sektora. U konzorcijumu sa multi-nacionalnom softverskom kompanijom, Ulyssys je učestvovao u adaptaciji softverskog rešenja za OTP banku, koja je do sada izrasla u jednu od najvećih regionalnih finansijskih dobavljača.

Od početka 2000-tih, Ulyssys je pridobio veliki deo od softverskog tržišta javne administracije. Ulyssys je dostavio i trenutno održava poreski sistem Budimpešte, mađarskog glavnog grada i regionalnog biznis centra, ali Ulyssys igra posebnu ulogu i u mađarskim poljoprivrednim i zemljoradničkim razvojnim aktivnostima. Ulyssys je dostavio i održava softversko rešenje za Agenciju za razvoj poljoprivrede i zemljoradnje, koja raspoređuje blizu 2 milijarde evra EU subvencija svake godine u Mađarskoj. Opseg softvera je proširen da pokriva više od 150 različitih tipova subvencija sa kompletnim IT menadžmentom agencijskih procedura, počevši od samih zahteva za subvenciju, preko kompletnog procesiranja i kontrole zahteva sve do finansijskog i knjigovodstvenog upravljanja zahtevima. Softver je zasnovan na aktivnostima Geographic Information System (GIS), uključujući upravljanje mađarskim nacionalnim Land Parcel Information System (LPIS).

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ULYSSYS SERBIA DOO ADA
Adresa
Trg oslobođenja 11, Ada
Datum osnivanja
05.05.2009.
PIB
106127345
Matični broj
20533307
Poslovni naziv
ULYSSYS SERBIA DOO ADA
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Peter Kristof - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija