VR SVETNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

VR Svet je grupa entuzijasta koja se okupila oko zajedničke ideje da promoviše virtuelnu relanost širem auditorijumu.

Znanja i iskustva koja su stekli ovladavajući opremom i softverom, kao i kreativnim sadržajem koji su do sada izradili uveli su ih duboko u svet virtuelne stvarnosti.

Okupljanje zaljubljenika u VR tehnologiju iz različitih delatnosti i sfera života omogućilo im je da u kratkom vremenskom periodu formiraju sjajne timove kreativaca, novinara, inženjera i umetnika, sa zajedničkim ciljem da tehnološku pojavu koja je do juče pripadala žanru naučne fantastike što brže podele sa svima koji u VR-u vide poslovnu šansu, zgodan komercijalni sadržaj i zabavu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Jurija Gagarina 107, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
16.10.2015.
PIB
109214713
Matični broj
21143464
Poslovni naziv
VR SVET DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marko Todorović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija