VTB Banka a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

VTB banka je druga po veličini u Rusiji i članica je VTB grupe. Na tržište Srbije dolazi 2013. godine, postavši stoprocentni vlasnik akcija VTB banke a.d. Beograd.

VTB grupa obezbeđuje globalne finasijske usluge, uključujući i bankarsko poslovanje sa fizičkim i pravnim licima, kao i investiciono bankarstvo; brokerske i druge berzanske usluge: osiguranje, upravljanje penzijskim i drugim fondovima, lizing… VTB grupa poseduje veliku međunarodnu mrežu u okviru koje nudi sveobuhvatan spektar usluga klijentima u više od 20 zemalja u Evropi, Aziji i Africi.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Viši stručni saradnik za informacionu bezbednost

Beograd  • Rok: 04.05.2019

API Bank a.d.: Viši stručni saradnik za informacionu bezbednost. VII stepen stručne spreme, informatičkog usmerenja. Najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Napredno znanje engleskog jezika i rada na računaru... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VTB Banka a.d. Beograd
Adresa
Balkanska 2, Beograd
Datum osnivanja
11.07.2008.
PIB
105701111
Matični broj
20439866
Poslovni naziv
VTB Banka akcionarsko društvo Beograd
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Markus Ferstl - Predsednik izvršnog odbora

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija