VTB Banka a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

VTB banka je druga po veličini u Rusiji i članica je VTB grupe. Na tržište Srbije dolazi 2013. godine, postavši stoprocentni vlasnik akcija VTB banke a.d. Beograd.

VTB grupa obezbeđuje globalne finasijske usluge, uključujući i bankarsko poslovanje sa fizičkim i pravnim licima, kao i investiciono bankarstvo; brokerske i druge berzanske usluge: osiguranje, upravljanje penzijskim i drugim fondovima, lizing… VTB grupa poseduje veliku međunarodnu mrežu u okviru koje nudi sveobuhvatan spektar usluga klijentima u više od 20 zemalja u Evropi, Aziji i Africi.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Deputy Head of IT Division

Beograd  • Rok: 19.02.2020

University degree. A minimum of 5 years of working experience in same or similar job. Active knowledge of English or Russian and computer skills... (pročitaj oglas)

Viši administrator aplikacija

Beograd  • Rok: 14.01.2020

VII stepen stručne spreme tehničkog usmerenja. Najmanje 5 godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Znanje engleskog. Poznavanje Oracle baze podataka, Microsoft Office... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VTB Banka a.d. Beograd
Adresa
Balkanska 2, Beograd
Datum osnivanja
11.07.2008.
PIB
105701111
Matični broj
20439866
Poslovni naziv
VTB Banka akcionarsko društvo Beograd
Delatnost kompanije
6419 Ostalo monetarno posredovanje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Markus Ferstl - Predsednik izvršnog odbora

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija