Victoria Group a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Victoria Group je jedna od vodećih kompanija u oblasti agroindustrije i jedan od najvećih prerađivača, izvoznika i investitora u Srbiji i regionu. U okviru grupacije posluje deset kompanija članica, sinergetski povezanih u poslovni sistem.

Značajno učešće u oblasti agrara i ukupnoj privredi Srbije Victoria Group ostvaruje strateškim pristupom poljoprivredi, pružanjem najvišeg kvaliteta u svim segmentima poslovanja, kontinuiranim investicijama i tehnološki najsavremenijem sistemom proizvodnje. Od svog osnivanja 2001. godine, kompanija konstantno raste i razvija se, dosledno sledeći svoju viziju osvajanja liderske pozicije u agroindustriji regiona. Danas Victoria Group zapošljava blizu 1800 motivisanih profesionalaca predvođenih vrhunskim  menadžmentom, a kao pouzdan partner uspešno sarađuje sa više od 40.000 poljoprivrednika preko 300 kooperanata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VICTORIA GROUP
Adresa
Bulevar Mihajla Pupina 1156, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
08.11.2001.
PIB
101898648
Matični broj
17364723
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE VICTORIA GROUP AKCIONARSKO DRUŠTVO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Akcionarsko drustvo
Zakonski zastupnici
Zoran Mitrović - Generalni i izvršni direktor
Thomas Boitani Fitzgerald - Izvršni direktor
Nikola Vujačić - Izvršni direktor
Branislav Radanović - Izvršni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija