Visaris d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Visaris d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Software developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kada ima malo posla, atmosfera je opuštena.
Zamerke kompaniji
Posao je neravnomerno raspodeljen. Postoje periodi kada ima malo posla i periodi kada ima previše. Projekti su tehnološki zastareli. Retko ima novog razvoja. Najveći deo posla je održavanje postojećih projekata. Programer komunicira sa klijentom, programira, implementira softver kod klijenta, obučava klijenta... I naravno, ima mnogo klijenata. Sve za jednu platu, koja se isplaćuje deo na račun, deo na ruke, fiksna je u dinarima i nikada se ne povećava. Lokacija firme je očajna.
ne preporučujem
utisak postavljen: 29.09.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Visaris d.o.o. je preduzeće sa višegodišnjim iskustvom i ekspertizom u razvoju, projektovanju i proizvodnji savremenih tehnoloških rešenja u oblasti digitalne radiologije i medicinskog imidžinga.

Visaris Digitalna Radiologija TM predstavlja tehnološko rešenje potpune informatizacije i modernizacije rada radioloških odeljenja i prelazak sa papirnog i filmskog na potpuno elektronsko poslovanje i digitalne snimke. Visaris Digitalna Radiologija TM stvara digitalno radiološko odeljenje gde su informacije uvek dostupne na pravom mestu i u pravo vreme.

U mogućnosti smo, u ovoj oblasti, da ponudimo digitalne radiografske uređaje sa direktnom digitalizacijom za širok spektar radioloških odeljenja, kao i digitalne R&F uređaje za digitalnu fluoroskopiju i funkcionalni imidžing. Pored kompletnih rešenja, Visaris nudi i sisteme za digitalnu akviziciju u radiografiji i radioskopiji koji postojeće konvencionalne uređaje pretvaraju u potpuno DICOM integrisane digitalne dijagnostičke aparate.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VISARIS
Adresa
Batajnički Drum 10 deo, 1 B, Beograd
Datum osnivanja
26.05.2003.
PIB
102956518
Matični broj
17487981
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU I USLUGE, VISARIS D.O.O., BEOGRAD (ZEMUN)
Delatnost kompanije
2660 Proizvodnja opreme za zračenje, elektromedicinske i elektroterapeutske opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Marko Petrović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija