Vivify Ideas d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Vivify Ideas d.o.o.

  (12 utisaka)
84% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.1
beneficije

4.3
mogućnost napredovanja

4.3
balans između karijere i privatnog života

Frontend developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Dobio sam zadatak i imao 3 sata da uradim. Vreme i dan su mi dali sami da odlucim kad ce biti i ispostovali u minut. 2 dana nakon uradjenog zadatka su rekli da dodjem na razgovor za posao. Rekli su da su zadovoljni kako sam uradio zadatak i da su me zato zvali na razgovor, onda su malo pricali o firmi, napomenuli da daju i casove engleskog. A, nakon nedelju dana su mi javili kako me nisu primili zbog loseg govora engleskog. Nisu slagali, pasivno znam engleski. Sve razumem, ali kada treba da pricam, jako sporo to ide.

utisak sa intervjua postavljen: 22.10.2020.

Full Stack Web Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen Manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ljudi su super. Svi su raspoloženi da pomognu i prijateljski su nastrojeni. Opuštena i prijatna atmosfera.
preporučujem
utisak postavljen: 07.10.2020.

Internship

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Sama struktura kompletnog intervijua izgleda baš onako kao što je opisano na sajtu. Prvo se dobija OOP zadatak koji se radi od kuće, vreme i dan izrade kanidat bira koje njemu odgovara. Ukoliko se zadatak odradi uspešno dobijaš detaljan fidbek i poziv ka sledećem koraku. Razgovor sa HR je u početku na engleskom jeziku, ukoliko HR primeti da znaš, razgovor se nastavlja na srpskom. Pitanja su dosta duboka, nije klasičan interviju kao što se može naći na netu. Postavljaju se pitanja veza za detinjstvo i tvoje reagovanje u raznim komplikovanim sitacijama. Veoma je brz proces i svi su veoma prijatni. Posle HR dolazi tehnički deo gde se postavljaju tehnička pitanja, nakon toga ukoliko je kandidat prošao, radi se zadatak u Reactu, gde je sa kandidatom sve vreme jedan od zaposlenih u kompaniji. Sve u svemu jedno jako prijatno iskustvo i prijatna ekipa. Svaka pohvala za komunikaciju sa HR-om, veoma prijatna osoba.

utisak sa intervjua postavljen: 29.08.2020.

Web Development Praksa

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Vrlo brzo nakon slanja prijave, javila mi se devojka iz HR-a, opisala ukratko ceo postupak selekcije i predložila mi da odaberem termin koji meni odgovara. A proces izgleda upravo onako kako im je opisano i na sajtu: prvo pošalju na mejl OOP zadatak, potom HR intervju, pa tehnički intervju, i na kraju sledi odlazak u firmu gde se radi malo ozbiljniji zadatak. Sve je teklo vrlo brzo, i svi su bili vrlo korektni i prijatni.

utisak sa intervjua postavljen: 25.08.2020.

Junior - medior web developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Kontaktiran sam preko linkedIn-a da li zelim da dodjem na razgovor za poziciju web developera. Nakon inicijalnog razgovora sa HR-om, niko mi se nije javio s bilo kakvim feedback-om, sto smatram da je krajnje neprofesionalno (od tada je proslo 4-5 mjeseci). Bez obzira da li sam ispunio ocekivanja, uvijek sam dobio odgovor, osim od ove kompanije.

utisak sa intervjua postavljen: 03.08.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

U Vivify Ideas se bavimo razvojem softvera za domaće i strane klijente. Projekti na kojima radimo su raznovrsni po pitanju posla koji naši timovi isporučuju i tehnologija koje koriste, kao i po pitanju industrija za koje je softver namenjen - zdravstvo, logistika, nekretnine, marketing.

Zaposleni u Vivify Ideas nisu ni u kom pogledu ograničeni formalnim titulama i početnim ulogama i ohrabreni su da pronalaze nova interesovanja i izazove koji će im pomoći da napreduju. Ovo je omogućeno kroz izraženu autonomiju timova na kojima je bazirana cela kompanija, kroz korišćenje najnovijih tehnologija i kroz direktno ulaganje kompanijskih sredstava u radno okruženje, alate, literaturu, konferencije i kurseve.

Kompanija je potpuno transparentna u raspolaganju sa finansijama i zaposleni znaju tačno kako se ulažu sredstva kojima Vivify Ideas raspolaže. Između ostalog, ovo uključuje i 28% od ukupnog profita koji se ravnomerno dele i koje zaposleni dobijaju kao bonus na postojeću platu nakon određenog vremena u firmi.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
VIVIFY IDEAS
Adresa
Jovana Popovića 51
Datum osnivanja
03.04.2013.
Poslovni naziv
VIVIFY IDEAS DOO ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Prijić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

IT Manager

1 plata
1500 EUR / mesečno
1500 1500

QA Specialist

1 plata
550 EUR / mesečno
550 550

Software Developer

1 plata
1000 EUR / mesečno
1000 1000

Software Engineer

1 plata
1550 EUR / mesečno
1550 1550

Test Engineer

1 plata
750 EUR / mesečno
750 750
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija