WIN-TIM d.o.o. KragujevacNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće SAOP je osnovano 1987. godine i među prvima je na regionalnom tržištu ponudilo sopstveni softver, odnosno programsku opremu.

Za razvoj poslovnih programskih rešenja i usluga za računovodstvene servise, preduzeća i javne ustanove, zapošljavamo više od 70 stručnjaka sa visokim obrazovanjem. Naša rešenja koristi više od 30.000 korisnika.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Programer u Delphi-ju

Kragujevac  • Rok: 07.10.2017

Win-Tim d.o.o Kragujevac: Programer u Delphi-ju. Diplomirani informatičar ili sličnog obrazovanja (visoko ili više), ili odlične reference i ostvareni rezultati... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DOO WIN-TIM KRAGUJEVAC
Adresa
Dr Zorana Đinđića 4, Kragujevac
Datum osnivanja
04.05.2001.
PIB
101578484
Matični broj
17310259
Poslovni naziv
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA INFORMACIONE SISTEME WIN TIM KRAGUJEVAC
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dobrica Obradović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija