Webius Group d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Webius Group je outsorcing tim kreativnih i pouzdanih profesionalaca koji nastoje da stvore prepoznatljivu vrednost za svoje partnere. Naš tim iskusnih stručnjaka pruža profesionalne usluge i kreativna rešenja vrhunskog kvaliteta koja pomažu našim klijentima da im preduzeća napreduju. Imajući jaku strast za tim da najbolje radimo svoj posao, mi privlačimo i zapošljavamo izvanredne programere, dizajnere, arhitekte, i obezbeđujemo najkvalitetnije profesionalne usluge i stvaramo dugotrajna i održiva partnerstva.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Senior Node.js Developer

Niš

Have over 5 years of industry experience, as well as experience in managing and leading teams. Have experience with SQL and NoSQL databases, Elasticsearch and Redis... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
WEBIUS GROUP
Adresa
Vojvode Vlahovića 53 k
Datum osnivanja
06.06.2014.
PIB
108554408
Matični broj
21022713
Poslovni naziv
WEBIUS GROUP d.o.o. Beograd-Zvezdara
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miša Lazović - Direktor
Nikola Cvetković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija