Webizlog d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Webizlog d.o.o. je kompanija koja se bavi kreiranjem sajtova.

Vaša veb prodavnica sigurno zaslužuje najbolji izgled zato je naš tim dizajnera pripremio moderne i lepe sajtove koristeći najnovije tehnologije i poslednje verzije HTML, CSS i JS.

Napravite Vašu online prodavnicu kako vi to želite koristeći naše alate. Presonalizujte fotografije, fontove (slova), boje i izgled kako bi kreirali Vašu prodavnicu po Vašoj meri.

Webizlog online prodavnice su jednostavno obožavane od strane Googla i ostalih pretraživača.Mi koristimo web standarde i uz SEO opcije svaka strana Vaše prodavnice postaje internet izlog.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
WEB IZLOG DOO
Adresa
Kneginje Ljubice 11, Beograd
Datum osnivanja
04.02.2015.
PIB
108849323
Matični broj
21080152
Poslovni naziv
WEB IZLOG DOO BEOGRAD-Stari Grad
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Miličić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija