Webpro d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Webpro je kompanija osnovana 2010. godine, čiji je cilj da pomogne kompanijama u izgradnji online strategija koje prate investicije i razvoj. Posvećeni smo pronalaženju najefikasnijih rešenja za prikazivanje vašeg brenda željenoj ciljnoj grupi. Mi razumemo da internet pruža nove mogućnosti za rast i unapređenje poslovanja kao i pristup novim tržištima. Naš cilj je da kroz usluge koje nudimo i proizvode koje razvijamo omogućimo našim klijentima da budu jedinstveni, da njihovo online poslovanje bude funkcionalno i tehnološki napredno a njihova komunikacija sa potrošačima izgrađena na poverenju u kvalitet njihovih usluga i proizvoda.

Webpro čini posvećeni tim dizajnera, programera i menadžera kojem je glavni cilj da ispuni zahteve i potrebe klijenata. Kroz ključna istraživanja i analize, inovativne ideje, kreativna i funkcionalna rešenja i interaktivni dizajn mi pomažemo kompanijama da strateški postave svoje online poslovanje i ostvare merljive rezultate.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

PHP Developer

Beograd

PHP – više od tri godina iskustva, napredni nivo; iskustvo u radu sa PHP 5, MySQL – 3+ godina iskustva; iskustvo u radu MySQL5... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
WEBPRO
Adresa
Topličin Venac 19-21, Beograd
Datum osnivanja
26.04.2010.
PIB
106599645
Matični broj
20641398
Poslovni naziv
WEBPRO DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodan Ilić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija