Xpro d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

XPRO d.o.o. - preduzeće za proizvodnju, promet i servisne usluge, osnovano je 2003. godine. XPRO d.o.o. je ekskluzivni distributer Xerox korporacije, što podrazumeva da su organizacija i kvalitet prodajnih i servisnih usluga maksimalno usklađene sa standardima Xerox korporacije.

XPRO tržištu nudi najširu paletu proizvoda i konsultativnih usluga u svim oblastima: sistemi za izdavačke delatnosti, digitalni sistemi, fotokopirni uređaji, štampači, multifunkcijski uređaji, skeneri, kao i softver za kontrolu i menadžment dokumentima.

XPRO istovremeno obezbeđuje kompletnu tehničku podršku, održavanje, servis, obuku operatera, instalaciju mašina, snabdevanje potrošnim materijalima (toneri i kertridži ..) i rezervnim delovima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
XPRO DOO BEOGRAD
Adresa
Baje Pivljanina 53a, Beograd
Datum osnivanja
22.07.2003.
PIB
103009571
Matični broj
17491504
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I PROIZVODNJU XPRO DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4666 Trgovina na veliko ostalim kancelarijskim mašinama i opremom
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Claude Antoine Istria - Direktor
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija