Zesium mobile d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Zesium mobile d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Želim da kažem da se menadžment ponašao jako neprofesionalno. Prvo pošaljem CV, pri čemu ne dobijem nikakav povrati email, ni da su dobili ni da nisu. Nakon par dana me zovu na telefon kad mogu doći na razgovor, dogovorimo jedan dan u određeno vreme. Zove me HR menadžerka da li možemo da pomerimo za dva tri dana kasnije, ja kažem možemo i naravno spremim se i planiram taj dan da idem na razgovor. Da bi me zvala taj isti dan par sati ranije da li možemo da to odgodimo za iduću nedelju, eto Bože moj ona ima toliko obaveza pa ne može stići. Ja kazem može, ajde zovite me početkom sledeće nedelje, pri čemu se oni uopšte ne javljaju. Ja ih zovem ništa, pošaljem email da pitam šta se dešava ništa, naravno. Pri čemu sam ja posle i odustao kad sam video dokle ide ta neprofesionalnost i neozbiljnost. Tako da ih uopšte ne preporučujem kao firmu i zaobilaziti svakako.

utisak sa intervjua postavljen: 18.09.2018.

QA inžinjer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
odbio/la ponudu
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces ima tri dela. Prva dva se održavaju u zgradi Zesium-a, a treći u DMS-u, jer projekat koji rade, zapravo rade za DMS. Prvi je razgovor za HR-kom, koja je izuzetno prijatna, i tu su standardna pitanja (zašto ste postali QA, šta ste do sad radili, koje projekte, zašto biste promenili firmu itd...). Potom ide razgovor tehničke prirode sa njihovim glavnim testerom gde se prolaze pitanja iz logičkog razmišljanja, testing procesa... Pitanja su srednje težine i više je tip diskusije, i za ovo nemam zamerki. Treći deo je takođe tehnički intervju sa test lead-om iz DMS-a. Usred intervjua dobijete želju da samo ustanete i odete jer je čovek izuzetno neprijatan i bezobrazan. Nipodaštava sagovornika, ne ostavlja prostora za argumentaciju. Bukvalno je kazao "U DMS-u se radi jedino pravilno i kako valja, sve ostale firme su fušeraj. Ja ne znam šta vas u drugim firmama uče, ali nemaju pojma i mi jedini radimo kako treba." U odlasku, HR-ka je izašla sa mnom i izvinjavala mi se za njegovo ponašanje dodajući da eto, oni traže testera već nekoliko meseci i dosta njih ih odbije. Pitam se zašto. PS i ja sam ih odbio. Plus su dali novčanu ponudu manju nego bilo koja druga firma. Proces ocenjujem kao neutralan jer je sve bilo ok do završnice i mislim da treba da razmisle u čemu je zaista problem.

utisak sa intervjua postavljen: 27.07.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Firma Zesium mobile d.o.o. osnovana je 2004. godine sa vizijom da formira kvalitetan tim sačinjen od mladih stručnjaka iz oblasti telekomunikacija, računara i programiranja, koji će uneti svoje znanje, raditi na kreativnim projektima i postati lider u domenu razvoja softvera i mobilnih aplikacija.

U skladu sa promenama i očekivanjima tržišta, Zesium danas nudi usluge:

  • razvoja mobilnih rešenja i aplikacija na Android i iPhone platformama.
  • softverske integracije u domenu bezbednosti.

Uporedo sa tim razvijali su i sopstveni inovativni proizvod – Softver za inegraciju sistema bezbednosti,koji je već našao svog prvog referentnog klijenta.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ZESIUM MOBILE DOO NOVI SAD
Adresa
Mičurinova 8, Novi Sad
Datum osnivanja
22.03.2004.
PIB
103341280
Matični broj
08812691
Poslovni naziv
ZESIUM MOBILE DOO ZA PROIZVODNJU KOMUNIKACIONOG SOFTVERA I HARDVERA, NOVI SAD
Delatnost kompanije
7219 Istraživanje i razvoj u ostalim prirodnim i tehničko-tehnološkim naukama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Darko Milić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
1660 EUR / mesečno
1660 1660
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija