Zwebb Serbia d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Zwebb Srbija je proizvodno-razvojni deo i "ćerka-firma" švedskog Zwebb-a čije je sedište u Stokholmu. Matična firma postoji od 2004. godine. Sav njihov rad je usmeren ka klijentima iz Švedske, Norveške i Švajcarske.

Osmišljavaju i proizvode web aplikacije za računare, tablete i mobilne uređaje. Glavne platforme sa kojima se radi u kompaniji Zwebb su:

- Symfony PHP

- eZ Platform CMS

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

PHP Developer

Kraljevo  • Rok: 08.12.2016

Object oriented PHP programming, use of Symfony framework and additional front-end technologies, like HTML 5, CSS 3, JavaScript etc is the basic required knowledge... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
ZWEBB SERBIA DOO KRALJEVO
Adresa
IV Kraljevački bataljon 11 b/1. Kraljevo
Datum osnivanja
27.07.2010.
PIB
106716387
Matični broj
20666307
Poslovni naziv
ZWEBB SERBIA DOO KRALJEVO
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Mladen Plavšić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija