com-4TNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija COM-4T DOO Beograd je sistem integrator orijentisan na pružanje rešenja i usluga iz oblasti informaciono-komunikacionih tehnologija. Kompanija ima sedište u Beogradu, Republika Srbija i aktivno učestvuje u ICT projektima u zemlji i regionu.

COM-4T je sposoban da odgovori najzahtevnijim izazovima i pomogne korisnicima da ostvare ciljeve modernog poslovanja korišćenjem efikasnog ICT okruženja.

Među zadovoljnim korisnicima nalaze se vodeće finansijske i komercijalne institucije, industrijska postrojenja i fabrike, vladine organizacije i javna preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COM-4T DOO BEOGRAD
Adresa
Milutina Milankovića 25a, 11070 Novi Beograd
Datum osnivanja
25.07.2006.
PIB
104541018
Matični broj
20183942
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA INŽENJERING, TRGOVINU, EXPORT-IMPORT COM-4T DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge infromacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tomislav Pijevac - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija