ibookhotelNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Firma ibookhotel d.o.o.  fokusirana je na izradu namenskih poslovnih softvera za turističku industriju.

Naš sofisticirani internet rezervacioni sistem ibookhotel omogućava turoperatorima i turističkim agencijama da distibuiraju svoje proizvode i usluge putem interneta i omoguće on-line rezervaciju hotela, apartmana, izleta, transfera i rent-a-car vozila.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Wordpress Developer

Remote position  • Rok: 23.07.2017

Bar dvije godine iskustva u razvoju tema za WordPress (ne samo prilagođavanje), izrada pluginova, integracija payment gatway sistema za plaćanje... (pročitaj oglas)

Remote PHP Developer

Rad od kuće  • Rok: 22.04.2017

Potreban Junior PHP Developer za rad različitim programerskim poslovima. Idealni kandidat ima odlično poznavanje HTML, CSS, Javascript i Laravel... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija