mBrainTrain d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija mBrainTrain d.o.o je osnovana sa ciljem da prenese znanja osnivača stečena tokom istraživanja u medicinskoj industriji. Osnovni ciljevi su razvoj softvera i hardvera koji bi unapredili nivo medicinske usluge i kvaliteta života. Inicijalni fokus je na integrisanju pametnih mobilnih telefona i drugih mobilnih tehnologija sa telesnim senzorima u svrhu primena u sistemima za kućnu negu i nadgledanje. Glavni kvalitet firme je u iskustvu i stručnosti osnivača (međunarodno priznatih individua, koji sarađuju sa visokostručnim internacionalnim naučnim institucijama) i njihovoj dugoročnoj međusobnoj saradnji.

mBrainTrain d.o.o  je dobitnik nagrade i finansijske  podške za sprovođenje projekta "Smarting", Fonda za inovacionu delatnost Republike Srbije 2012. godine. Dugoročni ciljevi firme uključuju proširenje primene "Smarting" sistema, u smislu poboljšanja hardverskih i softverskih komponenata.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MBRAINTRAIN
Adresa
Ruzveltova 1a
Datum osnivanja
21.08.2012.
PIB
107696778
Matični broj
20854014
Poslovni naziv
mBrainTrain d.o.o. Beograd-Palilula
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Gligorijević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija