msgNETCONOMYNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ne tako davne 2015. godine nastala je naša kompanija – msgNETCONOMY. Mi smo mlada kompanija, ali sa mnogo iskustva. Nastali smo kroz joint venture dveju firmi eksperata u svojim oblastima – msg global solutions i NETCONOMY. msg global solutions strateški je SAP partner sa ekspertizom u oblasti konsaltinga u industriji osiguranja i bankarstva, dok je kompanija NETCONOMY, nosilac nagrade ,,SAP Most Inovative Partner“ za 2016 i 2018 godinu, lider za C/4HANA rešenja (ranije SAP Hybris) za elektronsku trgovinu i digitalnu transformaciju. 

Bavimo se pružanjem usluga iz oblasti konsaltinga, razvoja i implementacije rešenja za elektronsku trgovinu. Sa fokusom na C/4HANA, svojom ekspertizom podržavamo klijente u procesu digitalne transformacije i poboljšanju korisničkog iskustva kroz različite kanale. Naši klijenti su vodeće kompanije iz oblasti osiguranja, bankarstva, maloprodaje, telekomunikacija, prehrambene industrije...       

Imamo ekspertizu, ali stalno učimo i težimo usavršavanju. Podjednako ulažemo u razvoj naših usluga i razvoj naših zaposlenih. Podstičemo lični i profesionalni razvoj svakog pojedinca u firmi. Znanje delimo međusobno. Organizujemo interne radionice, kako u našim kancelarijama, tako i na drugim lokacijama, a  jednom mesečno organizujemo neformalne Status Update sastanke na kojima se zajedno osvrćemo na prethodni period i pravimo plan za predstojeći, tako da svi budemo upućeni u sve, bez obzira na kom projektu radimo. Svaki uspeh proslavljamo, bilo individualni ili grupni. Tome svedoče i naši frižideri koje je teško zateći bez neke poslastice. :)

Naši timovi su angažovani na različitim projektima i sarađujemo sa kolegama iz drugih kancelarija širom sveta. Radimo po Scrum metodologiji.

Iako je neko proračunao da je najbolje vreme za rad od 9 do 5, mi po potrebi istupamo iz šablona, što nam omogućava da napravimo balans između poslovnog i privatnog života.

Naš rad je baziran na C/4HANA platformi koja je prilagođena visokokonkurentnim industrijama u kojima  kvalitetno korisničko iskustvo predstavlja značajnu prednost. Kroz naše projekte donosimo ideje i ekspertizu kompanijama u različitim industrijama. Naši klijenti su renomirane kompanije iz industrija osiguranja, bankarstva, maloprodaje, telekomunikacija, prehrane...

Našim klijentima, koji su lideri u svojim industrijama, omogućavamo da digitalizuju svoje poslovanje kako bi olakšali svojim kupcima kupovinu proizvoda/usluga putem elektronske prodavnice. Omogućavamo im da ponude svoje proizvode/usluge kroz sve kanale.

Naša kompanija je u stalnom porastu i ne nameravamo na tome da se zaustavimo. Prilike za novim projektima se stalno otvaraju, pa tako i mi otvaramo vrata tima.

Verujemo da je za uspešno poslovanje kompanije ključno podjednako ulaganje u razvoj usluga  i u razvoj zaposlenih.

Naša firma je u stalnom porastu i tim se širi. Radimo na velikim projektima i u potrazi smo za ljudima koji bi svoj radni dan podelili sa nama. Ako ti se dopada šta radimo i ukoliko poseduješ relevantne veštine i znanja, pozivamo te da se prijaviš za neku od otvorenih pozicija.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Front-End Engineer

Beograd  • Rok: 31.10.2019

Minimum 3 years of development experience in a commercial environment. Strong knowledge of HTML, SASS/LESS, JavaScript, and ES6... (pročitaj oglas)

Technical Consultant - Customer Identity and Access Management

 • Rok: 31.10.2019

Technically oriented person, able to translate customer needs into appropriate solutions with at least two years of professional experience in the field... (pročitaj oglas)

Technical Consultant – CRM & Marketing Automation

 • Rok: 25.10.2019

At least two years of professional experience in the area of customer relationship management; Technically oriented person, able to translate customer needs into appropriate solutions... (pročitaj oglas)

Scrum Master

Beograd  • Rok: 14.09.2019

Bachelor or Master degree in Information Technologies, Computer Science or equivalent. Experience playing the Scrum Master role for at least one year for a software development team that was diligently applying Scrum principles, practices... (pročitaj oglas)

Front-End Engineer

Beograd  • Rok: 28.08.2019

Minimum 3 years development experience in a commercial environment. Strong knowledge of HTML, SASS/LESS, JavaScript, and ES6. Experience with technologies like Angular, Typescript, RxJS, Node.js, React... (pročitaj oglas)

Agile Quality Manager - Medior

Beograd  • Rok: 28.08.2019

Bachelor or Master degree in Information Technologies, Computer Science or equivalent. 2-4 years of QA experience... (pročitaj oglas)

Software Engineer (Java)

Beograd  • Rok: 06.09.2019

Minimum 3 years of experience in a commercial environment. Experience with frameworks such as Spring is needed. Experience in object-oriented development using design patterns... (pročitaj oglas)

Front-End Engineer

Beograd  • Rok: 02.08.2019

Minimum 3 years development experience in a commercial environment. Strong knowledge of HTML, SASS/LESS, JavaScript, and ES6. Experience with technologies like Angular, Typescript, RxJS, Node.js, React... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
msgNETCONOMY DOO
Adresa
Omladinskih brigada 90g, Beograd
Datum osnivanja
02.11.2015.
PIB
109237670
Matični broj
21147010
Poslovni naziv
msgNETCONOMY DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Đokić - Direktor
Martin Barzauner - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija