Mi smo HelloWorld, drago nam je...

HelloWorld.rs je najposećeniji sajt za zapošljavanje IT-evaca u Srbiji. Naša misija je da zapošljavanje u IT industriji učinimo lakšim i bržim. Korisnici sajta nam nisu samo brojka u bazi (ovo nije demagoška žvaka, prim.aut.), već smo pasionirano posvećeni povezivanju tech talenata sa odgovarajućim poslovnim prilikama.

 

Daleko u neistraženim zaleđima jedne zabačene oblasti zapadnog spiralnog kraka IT Galaksije nalazi se plavo-beli sajt HelloWorld.rs, lansiran davne 2015. godine. Troje neumornih ekscentrika ga je vaspitalo, dizalo na noge i čuvalo kao malo vode na dlanu. Danas ga neguje petoro vizionara, koji ozbiljno shvataju svoju misiju menjanja statusa quo na domaćem IT tržištu.

Na sajtu se svakodnevno postavljaju IT oglasi za posao, najave dešavanja i aktuelnosti iz IT sveta, a korisnici imaju priliku i da pročitaju recenzije o poslodavcima (IT Insajder). Štedimo vreme za informisanje o poslodavcu, jer smo za svaku kompaniju prikupili javno dostupne podatke – čime se bave, kakve su im finansije i broj zaposlenih, kako izgleda proces selekcije, gde se nalaze...

Pored oglasa za posao lansirali smo i altTab - prvi domaći servis koji obrće proces zapošljavanja. altTab omogućava kandidatima kontakt sa poslodavcima koji su u mogućnosti da ispune njihove uslove, a poslodavcima da na brži i lakši način dođu do kvalitetnih kandidata.

I tu se ne zaustavljamo :) To be continued...

Naš tim

tamarap.jpg

Tamara Prodanović

Team Lead

Jedan sam od točkića motora razvoja sajta HelloWorld, a razgovor sa programerima mi i ponedeljak pretvori u praznik. Od samog starta sam imala careve u timu, dobrog mentora, kreativne izazove i igralište za inoviranje. Ovde sam spoznala šta znači biti zaljubljen u svoj posao i kako tu ljubav pretvarati u rezultate, a prijateljska atmosfera i odlični radni uslovi me nisu razmazili, već učinili ponosnim samoproklamovanim HelloWorld/Infostud ambasadorom.
db.jpg

Danijel Berkeš

Fullstack Developer

Pridruživši se HelloWorld ekipi shvatio sam da ne mogu bez frontenda i backenda zajedno, pa sam se pronašao kao fullstack. Pre HelloWorld ere sam proveo jedno vreme programirajući na blockchainu (pisao pametne ugovore u Solidity-ju - nikada ulagao u kriptovalute). Kada ne crtam kvazi UML dijagrame u rokovniku i ne programiram, gledam stand up komedije, slušam debate na YouTube-u i igram Assassin’s Creed (precizno Odissey). Dodatne veštine: stoni tenis, trikovi sa kartama.
tanja.jpg

Tatjana Obadić

Saradnik za komunikaciju sa posetiocima sajta i marketing

Kao master ekonomista zakoračila sam u magični IT svet (čitaj: pobegla iz banke). Svakodnevno osluškujem puls IT-jevaca kroz servis altTab, što me posebno raduje. Oglasi za posao su „my thing“, a očekujem barem recenziju na IT Insajderu za uspešno zaposlenje. Ukoliko ste postavili pitanje na kontakt@helloworld.rs, postoji velika verovatnoća da sam vam baš ja odgovorila. Ukoliko niste – jedva čekam da vas čujem.
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška