2 komentara

 1. Miloš Bogićević
  Miloš Bogićević jun 12, 2018 u 17:52 · Odgovori

  Imao sam mnogo loše iskustvo sa ovom kompanijom.
  Prvo, kada sam konkurisao za QA praksu, odgovorili su mi mejlom, ako ste zainteresovani ili znate nekog ko je zainteresovan, molimo kontaktirajte nas. Ali, napomena, važi isključivo za studente do 26 godina. Ja im citiram u odgovoru zakon o diskriminaciji. Oni odgovaraju sa izvinjenjem i zakazuju mi razgovor preko skajp. Obavim razgovor i izvesna gospođica iz HR-a mi kaže da konkurišem za QA praksu umesto Front End, zato što tu nema testa. Ja se složim sa njom. Prođem prvi krug, zove mene ista osoba i kaže kako su uveli test zbog velikog broja prijavljenih. U redu. Sednem da radim, test iz Bash skripta i Java/Python/C++, za koji sam imao 70 minuta da uradim. Uradio sam samo Bash skript zadatak. Prođe nekoliko dana, ja vidim novi oglas za QA praksu. Pitam osobu sa kojom sam bio u kontaktu iz ove kompanije, da li se neko zeza sa mnom ili šta je u pitanju, pošto mi daje test sa pričom da ima mnogo prijavljenih, a onda objavljuju novi oglas, a ona me kulturno bez odgovora briše sa skajpa. To je moje iskustvo.

 2. Miloš Bogićević
  Miloš Bogićević jun 12, 2018 u 17:54 · Odgovori

  Skajpa*
  Front End-a*
  Izvinjavam se na greškama.

Postavi pitanje drugim posetiocima ili ostavi komentar

eFront

eFront je vodeći softverski provajder rešenja namenjenih finansijskoj industriji. eFront-ova rešenja služe velikim kompanijama u oblastima privatnog…(više)

Utisci o radu u kompaniji


6 osoba je preporučilo ovu kompaniju

Pozitivni utisci o kompaniji

Dobra komunikacija među zaposlenima. Svi hoće da pomognu. Dobra plata, privatno zdravstveno, dobija se nova oprema za rad.

Negativni utisci o kompaniji

Dug proces regrutacije.

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija