Job listing has been deactivated. This job listing has been deactivated on 04.02.2020. at the request of the employer.

Technical Support Specialist II - English language

Trizma d.o.o.

Beograd
Intermediate
do popune.

Job listing has been deactivated. This job listing has been deactivated on 04.02.2020. at the request of the employer.

Upoznaj kompaniju Trizma d.o.o.

 • Trizma Smart Sourcing je vodeća BPTO kompanija u Srbiji. Svojim kvalitetnim uslugama i fleksibilnim pristupom, Trizma se razvija na tržištu kao kompanija koja je pouzdan partner svojim klijentima, prepoznatljiva po kvalitetu usluga. Misija im je da na brz, jednostavan i inovativan način podrže klijente da unaprede svoje poslovanje korišćenjem njihovih usluga. Trizma je osnovana 2002. godine kao prvi samostalan call centar u Srbiji, koji je, radeći sa bankama, osiguravajućim društvima, vladinim organizacijama, maloprodajnim objektima, bio fokusiran na što efikasnije vođenje njihovih kontakata sa najboljim kvalitetom komunikacije. Od pionira industrije Kontakt centra u Srbiji Trizma se razvila u kompaniju koja trenutno opslužuje 40 klijenata sa 3 kontinenta, 24 sata na dan, koristeći 14 jezika. Postali su kontakt centar sposoban da kontaktira 4 korisnika u sekundi ili da kontaktira čitavu populaciju Srbije za 4 meseca.


  Pogledaj profil kompanije
 • Prosečna ocena
  3.0
  na osnovu 2 recenzije
  Mogućnost napredovanja
  2.0
  Beneficije
  3.5
  Balans između karijere i privatnog života
  4.0
  Utisak o radu u kompaniji na poziciji Network Support Specialist
  Najnoviji utisak

  Pozitivna iskustva o kompaniji:

  Trizma ustupa radnu snagu dobroj kompaniji sa kojom ima dugogodišnju saradnju i u tom pogledu je sve sasvim ok i korektno. Radi se paralelno sa ljudima iz kompanije sa istim opterećenjem ali i benefitima. Redovna isplata svakog 10. u mesecu za prethodni mesec, prijava od prvog dana na pun iznos plate, jako korektan odnos sa Trizminom kadrovskom službom koja je u suštini, pored poslovođe jedini kontakt tokom rada. Postoji mogućnost konverzije ugovora sa Trizme na kompaniju nakon određenog vremena.

  Zamerke kompaniji:

  Plaća se samo gradski prevoz za teritoriju Beograda ali ne i međugradski prevoz što je otežavajuće za zaposlene iz unutrašnjosti. Nema obezbeđenog parking prostora za zaposlene.

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Business Analyst
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija