image-slide2
Dešavanja

.NET meetup @Zühlke

Kompanija Zühlke 5. juna otvara vrata svoje kancelarije u Beogradu za događaj pod imenom .NET talks

Agenda događaja:
19:00 - 19:15 - Registracija i okupljanje
19:15 - 20:00 - Taming the Legacy Beast - Stefan Đelekar
20:00 - 20:45 - HoloLens Meets Azure -  Bojan Jelača i Miloš Nikolić
20:45 - 22:00 - Networking

Svi mrzimo da se bavimo "legacy" kodom, ali ga ipak pišemo. Da bi se izbegao ovaj paradoks, bitno je razumeti kakav je to kod zaista.  Prvo predavanje "Taming the Legacy Beast" prikazaće brojne dobre prakse sa primerima iz stvarnog sveta koji prikazuju kakav uticaj "legacy" kod može imati na organizaciju.
Stefan Đelekar je .NET developer koji je od 2016. u kompaniji Zühlke. Stefan je iskusan .NET Full Stack inženjer koji radi u enterprise domenu industrije. Fokusiran je na rešavanje problema skalabilnosti i performansi. On je pragmatična osoba, strastvena u vezi sa čistim kodom, distribuiranim developmentom i skraćivanjem Feedback Loop-a.

Danas, u svetu razvoja softvera, Azure je jedna od najznačajnijih tema. Sa druge strane, AR i VR uzimaju sve više maha. U kompaniji Zühlke su uspeli spojiti ova dva sveta u jedan zanimljivi projekat, primenom aplikacije koja koristi Microsoft HoloLens i Azure Cognitive Services. Ovo predavanje će vam pokazati kako lako možete ostvari sjajne stvari spajajući ova dva sveta i kako možete ostvariti beskrajne mogućnosti koje su pred vama. Budućnost je sada!

Bojan Jelača je rođen u Beogradu, gde je i stekao Master diplomu na Elektrotehničkom fakultetu. Od 2015. godine je u kompaniji Zühlke na poziciji Full Stack developera radeći uglavnom sa .NET tehnologijama. Nedavno se zainteresovao za Hololens i AR/VR tehnologije i razvio je nekoliko aplikacija u ovoj sferi.

Miloš Nikolić je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu. U kompaniji Zühlke Miloš radi kao Full Stuck developer uglavnom sa .NET tehnologijama, sa posebnim interesovanjima za cloud computing & architecture.

Meetup je besplatan i otvoren za sve, ali je neophodno da zainteresovani svoj dolazak potvrde putem stranice događajaZa više informacija o samom događaju, posetite sledeću stranicu.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija