image-slide2
Dešavanja

#11 Radionica za razvijanje WordPress tema

Subota, 02.03.2019 u 11:00

Jedanaesta radionica za razvijanje WordPress tema, održaće se u subotu, 02. februara u novosadskom Startit Centru, sa početkom od 11:00 časova.

Tokom ove radionice, polaznici nastaviti sa uređivačem koji je obrađivan na prošloj radionici. Takođe, praviće šablone blokova i menjati pojedinosti predefinisanih blokova uz pomoć dostupnih filtera.

Neophodno je poneti sopstveni prenosni računar sa spremnom WordPress instalacijom u lokalnom razvojnom okruženju. Polaznici koji su bili u prošlom terminu nastavljaju na istoj instalaciji. Radionicu je moguće  pratiti i bez računara, a kompletan kod će biti objavljen na Github-u i svima će biti dostupan. Više detalja zainteresovani mogu pronaći ovde, dok kod sa prethodne radionice možete pronaći na ovom linku.

Kao i do sada, vaš predavač je Milana Cap koja se bavi WordPress developmentom od 2010 godine. Trenutno je freelance WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član timova Dokumentacije i Theme Reviewa na WordPress.org.

Za ovu besplatnu radionicu, minimalno očekivano predznanje polaznika je WordPress, PHP junior ili medior developer. Prijavu za radionicu zainteresovani mogu izvršiti putem ovog linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija