image-slide2
Dešavanja

13. KONTEH - Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

EESTEC LC Novi Sad trinaesti put za redom organizuje Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi - KONTEH. Sajam će se održati 13. i 14. marta, na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu.

KONTEH ima za cilj da studentima pruži priliku da se upoznaju sa mogućnostima planiranja i razvoja karijere u kompanijama koje uspešno posluju u našoj zemlji. Pored prilika za zapošljavanje, postoji i raznovrsna ponuda stručnih praksi, što pruža idealan spoj obrazovnih institucija i ljudskih resursa (studenata i diplomaca kao kandidata za posao).

Tokom Sajma, kompanije koje učestvuju, će predstaviti svoju delatnost studentima kroz prezentacije otvorene za sve posetioce, promotivni materijal i kao i kroz neposredni kontakt sa posetiocima. Studenti i kandidati za posao će, sa druge strane, imati mogućnost da na licu mesta uruče svoj CV poslodavcima za koje su zainteresovani. Pored prezentacija kompanija, u toku trajanja Sajma u Svečanoj sali Fakulteta tehničkih nauka biće organizovana radionica čiji je glavni cilj obuka mladih interesenata za posao da pravilno napišu CV.

Sam kvalitet Sajma garantuje odlična saradnja sa Fakultetom tehničkih nauka i Univerzitetom u Novom Sadu, kao i Nacionalnom službom za zapošljavanje, Pokrajinskim sekretarijatom za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, kao i Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu koji KONTEH07 proglašava najboljim sajmom zapošljavanja održanim do tada u Novom Sadu pod pokroviteljstvom tog sekretarijata.

Više informacija o samom događaju i organizaciji možete pronaći na stranici KONTEH-a, kao i na njihovim profilima na društvenim mrežama.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija