05.10.2023. ·
2 min
· [ Vreme: utorak, 24.10.2023. ]

14. Regionalni sajam poslova: Otkrijte vrhunske IT prilike u našem regionu!

HelloWorld
0
14. Regionalni sajam poslova: Otkrijte vrhunske IT prilike u našem regionu!

Nakon izuzetno uspešnog prošlogodišnjeg Regionalnog Sajma Poslova, sa zadovoljstvom te obaveštavamo da se ove godine, po četrnaesti put, održava najveći online sajam poslova u regionu. Kao i prethodne godine, sajt HelloWorld.rs će IT- jevcima celog regiona predstaviti svoju specijalnu ponudu IT oglasa  u želji da pronađu idealan posao za sebe. . Sajam je organizovan u saradnji vodećih sajtova za zapošljavanje iz regiona, uključujući Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Severna Makedonija, Deloglasnik – Slovenija i MojPosao – Hrvatska. Regionalni sajam poslova postao je nezaobilazna tačka za sve one koji žele da napreduju u svojim karijerama.

Ove godine, Regionalni sajam poslova će se održati u periodu od 24. do 31. oktobra, pružajući kandidatima iz celog regiona priliku da vide široku ponudu poslova. Prošle godine sajam je posetilo preko 250.000 ljudi samo u Srbiji i više od pola miliona na regionalnom nivou i imalo priliko da bolje upoznaju poslodavce, raspitaju se o otvorenim pozicijama i na kraju konkurišu i pronađu pravu priliku za sebe.

Ako već radiš u  IT industriji ili razmišljaš o prelasku u ovu oblast, ne propusti vebinar "Kako do uspešne IT karijere", gde ćemo deliti vredne savete i strategije za postizanje uspeha u IT sektoru.

Osim toga, tokom trajanja Regionalnog sajma poslova, organizovaćemo tri vebinara namenjena kandidatima. I za kraj vebinar namenjen svim kandidatima pod nazivom "Upravljanje stresom tokom procesa traženja posla" kako bismo ti pružili alate i tehnike za efikasno upravljanje stresom tokom traženja posla i osnažili te na tvom profesionalnom putovanju.

Kao i prethodnih godina organizovana je i tradicionalna igra "Lov na blago" koja će posetiocima omogućiti osvajanje vrednih nagrada poput dve noći u hotelu Mona na Zlatiboru za dve osobe, 10 vaučera od po 3.000 RSD u Vulkan knjižarama i 10 Infostudovih poklon paketa.

Takođe tu je i naše veliko regionalno istraživanje tržišta rada kroz koje želimo da saznamo  sa čime ste zadovoljni  i sa druge strane šta te muči na tržištu rada, ali takođe i da čujemo tvoja očekivanja od posla.

I ove godine ističemo da se inicijativa "Otvoreni Balkan" nastavlja, omogućavajući kandidatima iz Severne Makedonije i Srbije da se zaposle u nekoj od ovih zemalja bez dodatnih dokumenata, radnih viza ili posebnih dozvola.

Vidimo se i ove godine na Regionalnom sajmu poslova! Bez obzira na tvoje iskustvo ili trenutnu poziciju u karijeri, verujemo da će ovaj događaj imati nešto za svakoga. Ne propusti priliku da nas posetiš od 24. do 31. oktobra na https://regionalnisajamposlova.com/rs/ i započneš svoju karijeru u pravom smeru.

Budi u toku sa svim aktuelnostima tokom Sajma, prijavi se za obaveštenja.

Ovo je link do RSP istraživanja.

Oceni tekst

5
9 glasova
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja