#17 Agile Humans Lean Coffee Meetup
Dešavanja

#17 Agile Humans Lean Coffee Meetup

Sedamnaesto okupljanje Agile Humans zajednice biće održano u četvrtak, 5. decembra, u Startit Centru Beograd sa početkom u 18:30 časovaMeetup će biti održan u interaktivnom open space formatu.

Open Space je jedan od najproduktivnijih formata za otvorenu saradnju kako bi se došlo do odgovora za kojima ljudi tragaju. Odlika ovog formata je to što ne postoje zacrtane teme za koje se zainteresovani prijavljuju unapred, već se agenda pravi na licu mesta. Postoji samo jedna široko shvaćena okvirna tema. 

Na ovom meetup-u će učesnici osim tema moći da predlože i agilne igre koje su im zanimljive. 

Posetioci će se okupiti u otvorenom prostoru i stati u krug, a zatim će fasilitator otpočeti skup i prisutnima objasniti format razgovora.

Nakon uvodnog dela biće formirana agenda tako što učesnici koji žele da otpočnu diskusiju na neku konkretnu temu, stanu u centar kruga i objave je svima. Teme se napišu na papiru i postave na tablu. Zatim otpočinju sesije u kojima učestvuju svi koji su zainteresovani. Svako se može pridružiti grupi koja ga zanima ili se udaljiti. Važno je rukovoditi se principom: tu smo dok god učimo ili doprinosimo razgovoru.

Po završetku sesije, sve što je važno i zapisano iz diskusije, objavjuje se na tabli, a od zaključaka se ponekad može napraviti neka vrsta dokumenta.

Fasilitator okupljanja biće Jasmina Nikolić, član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce — Skram alijanse i Agilne alijanse. Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Na univerzitetu La Salje u Barseloni predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.

Učešće na događaju je besplatno, a zainteresovani svoje mesto mogu rezervisati prijavom putem sledećeg formulara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška