#17 Wordpress meetup
Dešavanja

#17 Wordpress meetup

Sreda, 23.01.2019 u 18h

WordPress meetup će biti održan u sredu, 23. januara, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad.

17. sastanak WordPress zajednice će biti posvećen dropshipping sajtovima i veoma popularnom JavaScriptu. Ovaj meetup je namenjen svima koji koriste WordPress, onima koji žele da pokrenu online posao, kao i programerima koji bi želeli da saznaju nešto više o JavaScriptu.

Prvo predavanje će održati Milan Gavrić, online preduzetnik sa dugogodišnjim iskustvom u Dropshippingu. Naziv predavanja koje će Milan održati je: ‚,Kako funkcioniše Dropshipping?. Predavanje će se usmeriti ka uvođenju ljudi u ovakav model poslovanja, gde će se objasniti osnovna značenja, gde i kako započeti ovaj posao i koji su troškovi vezani za ovaj način poslovanja.

Drugi predavač je Mladen Đurić koji će održati predavanje na temu ‚,Asinhroni Javascript. JavaScript je po svojoj koncepciji asinhron i single threaded. Neretko se to asinhrono i callback uzima zdravo za gotovo, a callback hell omiljena je tema onih koji imaju problema da shvate mehanizam. Verovatno većina zna da je JavaScript non-blocking ali opet, kako tačno? Event loop, message queue? Sve ovo, pokušaćemo da razjasnimo kratko i popularnim jezikom uz primere.

Mladen Đurić bio je Full Stack pre nego što je to postalo in, jer tada drugačije nije moglo. Sada je samo frontender koji radi backend i održava server. Sertifikovani Drupal developer - frontend specialist, vodi školu Koder, gde između ostalog, drži i JavaScript kurs.

Prijava je obavezna putem sledećeg linka.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška