#18 WordPress meetup u Novom Sadu
Dešavanja

#18 WordPress meetup u Novom Sadu

Utorak, 26.02.2019 u 18:00

Predavanje namenjeno svima koji se bave WordPress-om profesionalno ili iz hobija, održaće se u utorak, 26. februarau novosadskom Startit Centru, sa početkom u 18:00 časova.

Zajednica WordPress Novi Sad spaja WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPressa. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Kroz dva uzbudljiva predavanja, govoriće se o tome kako razvijati rešenja koristeći WordPress kao osnovu.

Prvi predavač ovog puta je Dragan Todorović, web developer sa višegodišnjim iskustvom u razvijanju premium WordPress i Joomla tema. Takodje je osnivač Themezly.com i Youjoomla.com. Tema o kojoj će pričati je ‚‚Premium WordPress Themes Development — Do’s and Don’ts”. Dragan će pričati o svom iskustvu kao premium themes developer i približiće posetiocima njegovu perspektivu o premium themes trzištu.

Drugo predavanje na temu ‚‚WordPress API — zašto je vreme da ga koristite u svojim projektima?će održati Igor Hrček, koji voli da podešava i uči o novim tehnologijama. Proizvodi samo najkvalitetnije bugove. Počeo kao 8-bitni Padavan, trenutno je 64-bitni Jedi. Na ovom predavanju biće priče o WordPress REST API-ju koji je najavljivan kao najuzbudljivija opcija u WordPress-u još otkako su uvedeni custom posttypesi.

Prisustvo na predavanju je besplatno uz obavezno prijavljivanje na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška