19. WordPress meetup u Novom Sadu

19. WordPress meetup u Novom Sadu

Novo WordPress okupljanje u Startit Centru u Novom Sadu, održaće se u utorak, 26. marta, sa početkom u 18:00 časova.

Ovoga puta, predavači će se, kroz dva predavanja, više fokusirati na spoljašnji aspekt WordPress-a, na izradu sajtova, njihovu prodaju, kao i na marketing koji obuhvata WordPress kao platformu. Predavanje je namenjeno svima koji se bave WordPress-om, profesionalno ili iz hobija.

Slobodan Mirić je prvi predavač ovog meetup-a, web developer koji je radio na mnogim projektima u stranim i domaćim kompanijama. Tema izlaganja će biti ‚‚Kako živeti od WordPressa”. Slobodan poslednje dve godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija - Websites Workshop. Pored Front End programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge. Kao predavač radi na temu Front End developmenta u školi IT Fusion.

Drugi predavač je Dragan Varagić sa temom "Kako prodavati izradu web sajtova?" predstaviće najčešće greške i zablude pri prodaji web sajtova, koje čine podjednako nezadovoljne i klijente i web developere. Dragan je savetnik za poslovnu primenu interneta sa iskustvom prodaje i konsultacijama pri izradi veb sajtova od 1998. godine. Trenutno je najviše angažovan na vođenju Internet Akademije i osmišljavanju i kreiranju novih proizvoda (business development) u startapu Content Insights.

Zajednica WordPress Novi Sad poziva sve zainteresovane na ovaj besplatan meetup, uz prijavu putem linka. Ukoliko ste zainteresovani da podelite svoje znanje kao predavač na nekom od narednih meetup-a, prijavite se putem sledeće forme.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija