20. WordPress meetup u Novom Sadu
Dešavanja

20. WordPress meetup u Novom Sadu

Utorak, 23.04.2019 u 18:00

Tokom ovog susreta koji se održava u utorak, 22. aprila, u Startit Centru Novi Sad, učesnici će imati priliku da prodube svoje znanje o WordPress-u, kroz dva uzbudljiva predavanja. Početak predavanja je rezervisan za 18:00 časova.

Prvi predavač, Alexander Gilmanov, pričaće na temu - Naše osnovne greške na putu ka uspešnom plugins biznisu. Predavanje će ukratko objasniti kako je bio započet plugins biznis, i koje su bili osnovne greške na tom putu. Predavanje neće imati puno tehničkih detalja i biće najzanimljivije ljudima koji razmišljaju o startu svog WP biznisa, ili su ga već startovali. Alexander se  u Srbiju preselio pre 8 godina, iz Sibirskog grada Tjumena, gde završio Ph.D. studije. U Beogradu je od 2011-e radio kao full-stack developer, a u 2014-oj je otvorio firmu TMS, koja radi na 2 poznata premium WordPress plugina - wpDataTables (tabele i chartovi) i Amelia (appointment booking). Ukupno premium WordPress proizvode od TMS imaju preko 26,000 prodatih licenci.

Drugi predavač je Mirjana Ilić, koja će pričati na temu SEO tekstova. Počeće sa osnovom kreiranja SEO tekstova, a to su ključne reči. Pomenuće neke alate za analizu istih, a biće govora i o trendovima u 2019-oj kroz long tail key word. Pričaćemo o naslovu, zašto je važan, koja dužina je prava i šta sve može da uradi jedan, kad je dobro kreiran. Biće govora o pozicioniranju ključne reči u tekstu, kao i kreiranju alt teksta i meta descriptiona i "popunjavanju" onoga što ne vide konzumenti, ali vidi Google. Pomenućemo i kojim pravcem se SEO kreće u 2019-e, šta je neophodno ispuniti, ukoliko ste u trci za prvo mesto na pretraživaču. Mirjana je po struci profesor srpske književnosti i jezika, po opredeljenju content kreator & SEO specialist. Poslednje 4 godine kreira i optimizuje sadržaj za web, bavi se edukacijom drugih kao i digitalnim marketingom.

Predavanje se odvija u organizaciji WordPress Novi Sad zajednice, koja spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Predavanje je besplatno uz obaveznu prijavu putem sledećeg linka. A, ako biste želeli da podelite svoje znanje kako predavač, možete da se prijavite putem formulara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška