24. WordPress meetup u Novom Sadu
Dešavanja

24. WordPress meetup u Novom Sadu

Petak, 18.10.2019 u 18h

U Startit Centru Novi Sad, 18. oktobra u 18 časova će se održati 24. WordPress meetup sa dva predavanja koja će itekako odgovarati početnicima u WordPress-u.

Prvi predavač je Milan Milićev, a tema je Kreiranje Landing stranice uz pomoć Elementora.

Milan Milićev je veb-dizajner koji se više od 10 godina profesionalno bavi izradom veb-sajtova i internet marketingom, a do sada je kreirao više od 200 sajtova. Shodno tome trenutno radi u agenciji za izradu sajtova i internet marketing kampanja. Pored toga, za sobom ima nebrojeno održanih predavanja.

Milan za sebe kaže i da aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju onlajn poslovanja, a takođe je i član WordPress zajednice. Aktivno se bavi i fotografijom, kreiranjem sinemagrafa, 360 fotografijom, 3D štampom i VR/AR.

Drugi predavač je Ilija Ćosić, i obradiće temu E-mail marketing i automatizacija.

Ilija Ćosić je Vrščanin koji više od godinu dana radi u SEO agenciji Four Dots kao Junior Data Analyst.
Najviše je angažovan na komunikaciji sa korisnicima SaaS alata (Reportz, Dibz i Base) koje je agencija razvila za sopstvene potrebe i koji čekaju dalju masovnu komercijalizaciju.
Jedan je od ključnih igrača u organizaciji konferencije wwvrsac.

Tema njegovog predavanja biće upoznavanje sa osnovama e-mail marketinga kao i sa različitim alatima koji se mogu koristiti za različite vrste e-mail komunikacije. Saznaćete koje su razlike u mejlovima koji služe za inbound, a koji za outbound komunikacije, kao i koji su koraci neophodni za uspešnu e-mail kampanju.

Prijava je obavezna putem sledećeg linka.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška