#3 Agilne priče u Novom Sadu

#3 Agilne priče u Novom Sadu

Treće u nizu Agilne priče, u organizaciji Agile Coaching Srbija, će se održati u Novom Sadu u utorak, 21. maja, sa početkom u 18:00 časova. Ideja ove vrste predavanja je da se putem iznošenja izvesnog problema, prepreke ili teme, zajednički dođe do novih saznanja i izvesnih predloga rešenja.

Specifičnost ovih meetup-a je što ne postoje unapred utvrđene teme nego svi učesnici zajedno prave agendu. Na ovom meetup-u će se učesnici pored ove slobodnije forme upoznati i sa coaching canvasom.

Cilj ovog događaja jeste širenje i razmena znanja. Teme koje se obrađuju na Agilnim pričama su otvorene i u najvećoj meri se tiču agilnih metoda koje pomažu unapređenju procesa rada u raznim preduzećima. Poslednje i najvažnije, na Agilnim pričama svi učesnici će imati priliku da se kroz zajednički rad upoznaju, druže i zabave jedni sa drugima. 

Meetup je namenjen svim Agilistima, onima koji imaju neku temu na umu ili onima koji žele da čuju druga iskustva i mišljenja. Predavači na ovom događaju će biti Igor Rajnjak, Scrum master u kompaniji "A51 d.o.o." i Dejan Ačanski, Agile Delivery Manager u kompaniji "Levi9".

Maksimalan broj učesnika na ovom besplatnom predavanju je 30, stoga je neophodno da se prijavite putem sledećeg linka. Rok za prijavu je 19. maj.

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija