image-slide2
Dešavanja

7. #WPNiš meetup + radionica

Sreda, 29.03.2017 u 18:00

Sedmi po redu #WPNiš meetup održaće se u sredu, 29. marta 2017. godine, sa početkom u 18:00h u Deli prostoru. Na meetup-u će govoriti iskusni WordPress developeri, pa je to prilika da se čuju korisni saveti i unapredi znanje u ovoj oblasti.

Cilj organizatora je da, kroz druženje, približe WordPress svima koji nisu upoznati sa ovom platformom, kao i da okupe stručnjake iz ove oblasti. Na prošlom meetup-u svoje priče i iskustva iz ove oblasti podelili su gosti iz Beograda i Novog Sada. Ovog puta biće više lokalnih predavača, ali ne manje kvalitetnih. Na meetup-u će se održati predavanja na temu SEO optimizacije, dizajna u WordPress-u i različitosti između dva najpopularnija CMS-a na tržištu Drupala i WordPress-a.

Predavanja koja vas očekuju su:

  1. Novica Jović - SEO on page optimizacija i šta je bitno prilikom pisanja bloga. Rođeni nišlija, osnivač i vlasnik agencije Puzzle Media. Poseduje iskustvo u svim oblastima multimedije, posebno video produkcije, video striming-a i SEO optimizacija. Apsolvent je multimedije na Elektronskom fakultetu u Nišu
  1. Miroslav Mitić- Drupal vs Wordpress - Zašto Drupal 8 menja ovo poređenje? Drupal entuzijasta i developer, aktivno učestvuje i doprinosi Drupal zajednici Srbije, Web developer i team lead u firmi Smith u Niš-u
  1. Vladimir DevićMobile First. Vladimir je dizajner, jedan je od osnivača i ambasador @ideahuntapp. Radi za Future Forward kao dizajner korisničkog iskustva.

Prijave:

Ulaz za predavanje je besplatan uz obaveznu prijavu koju možete izvršiti na sledećem linku.

Radionice:

Narednog dana, 30.03.2017. sa početkom u  18:00 časova, organizuje se radionica gde će zainteresovani moći da praktično primene stečena znanja. Prostor je ustupio IT Centar Niš.

Prostor na radionicama je ograničen, pa je potrebno prijaviti se, putem sledećeg linka i ako niste u mogućnosti da prisustvujete, blagovremeno obavestite organizatore o tome do 29.03.2017. godine! Hvala unapred na saradnji! :)

Pogledajte atmosferu sa prethodnog #WPNis Meetup-a.

Poruka organizatora:

Proširimo #WPNiš zajednicu

Ukoliko želite da doprinesete da #WPNiš zajednica postane još bolja javite se na wpnis@wpserbia.rs ili se pridružite grupi na meetup.com sajtu i Facebook grupi.Verujemo da svi možemo da doprinesemo jačanju WordPress zajednice u Nišu i Srbiji i želimo da čujemo vaše ideje u vezi sa budućim događajima, predavanjima i radionicama.

Takođe, ukoliko želite, možete da pomognete i na drugačiji način, kao kompanija/prijatelji ili direktno u organizovanju istih.

Unapred se radujemo vašim email porukama!


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška