Agile Humans Lean Coffee Meetup
Dešavanja

Agile Humans Lean Coffee Meetup

Četvrtak, 05.09.2019 u 18:30

Ovaj format okupljanja ima definisanu strukturu, ali bez utvrđenih tema. Održaće se u četvrtak, 05. septembra u beogradskom Startit Centru, sa početkom u 18:30 časova.

Na početku će Jasmina Nikolić, fasilitator okupljanja, napraviti kanban tablu sa tri kolone: na prvoj će učesnici postavljati teme koje sami predlože i koje su prethodno napisali na stikerima.
U zavisnosti od interesovanja, učesnici će obeležavati teme tufnastim nalepnicama i time ih kvalifikovati da pređu u drugu kolonu, tj. u kolonu za diskusiju. U treću kolonu će biti prebacivane teme koje su već obrađene. U toku diskusije na svaku od tema, učesnici će unapred dogovorenim znacima rukama glasati da li su zainteresovani da se tema produži i koliko. Svi detalji će biti objašnjeni na licu mesta.

Posetioci bi pre dolaska trebalo da razmisle o tome koja ih tema zanima, šta bi želeli da nauče i podele sa drugima, a dobrodošli su na događaj i ako nemaju temu već žele da učestvuju u razmeni znanja

Fasilitator okupljanja biće Jasmina Nikolić, član međunarodnih agilnih udruženja koja sertifikuju trenere i profesionalce — Skram alijanse i Agilne alijanse. Jasmina je među prvima u Srbiji počela da izučava i da se edukuje u sferi agilnog menadžmenta i da se bavi agilnim transformacijama preduzeća. Na univerzitetu La Salje u Barseloni predaje Agilnu kulturu na redovnim master studijama, a na Filološkom fakultetu u Beogradu je radila na obučavanju agilnih timova.

Prijavite se za ovaj besplatan događaj putem sledećeg formulara.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška