23.11.2020. ·
3 min
· [ Vreme: ponedeljak, 07.12.2020. ]

Agile Serbia konferencija: All-Stars izdanje 2020

HelloWorld
0
Agile Serbia konferencija: All-Stars izdanje 2020

Ne propustite 5. po redu Agile Serbia konferenciju koja će se održati  online 7. i 8. decembra.

Nekada za dobre stvari zaista vredi izdvojiti vreme i energiju. Pogotovo kada je reč o obrazovanju. Nekako nas je cela ova godina motivisala da ulažemo u sebe i u ono što nas čini ispunjenim. Navikli smo da u čitavom mnoštvu internet sadržaja, svoj fokus pružimo sadržaju koji je i te kako poželjan kako sa aspekta naše karijere, tako i sa aspekta poslodavca i trendova koji preovladavaju u modernom poslovanju. Agile kao ultimativni mindset je postao svakodnevica i sve veći broj kompanija pribegava njemu kao logičan odgovor na trenutnu krizu.

Pošto su tradicija i kvalitet sinonimi za njihov edukativni sadržaj, Agile Serbia uspeva i da u najizazovnijim momentima opravda svoju reputaciju. I upravo će kroz 5. izdanje Agile Serbia Konferencije dati odgovore na brojna pitanja, a usput svim učesnicima pružiti priliku da kroz praktične primere shvate suštinu svog biznisa.

Kako je najavljeno, 7. i 8. decembra svoje iskustvo i ekspertizu pružiće samo najbolji. All-Stars Edition će okupiti zvezde iz Agile univerzuma, a među njima su i Dr. Alistair Cockburn, Jurgen Appelo, Angel Medinilla, Sander Hoogendoorn, Andrea Goulet, Marc Loffler, Mike Benkovich, Aino Vonge Corry, Miljan Bajić, Alex Sloley, Almudena Rodriguez Pardo i Olaf Lewitz. Pored predavanja, održaće se i panel diskusije u kojima će, između ostalog, Petri Heiramo, dugogodišnji sertifikovani Scrum trener dati svoje viđenje o važnosti Agile načina razmišljanja.

Kao posebno iznenađenje i dodatna vrednost ovom online izdanju biće i radionice koje će održati dokazani profesionalci: Miljan Bajić, Predrag Rajković, Luka Aničin i Marko Majkić. Oni će kroz dvosatni rad sa učesnicima proći sve bitne aspekte njihovih trenutnih poslovnih zaduženja sa akcentom na praktične primere i rešavanja real-time nedoumica. Za sve Scrum Master-e i Product Owner-e, kreirane su istoimene, tematske radionice, a ukoliko ste trenutno u sferi veštačke inteligencije i test-driven development-a, iskusni treneri će vas usmeriti ka efikasnim metodama i rešenjima.

’’The Product Owner and Scrum Master Brain Transplant’’ je jedna od intrigantnih tema kojom će se baviti Alex Sloley, agilni specijalista sa dugogodišnjim iskustvom u IT industriji i neprevaziđenim smislom za humor. Pored njega, ono što organizatori izdvajaju jeste i predavanje fantastične Almudene Rodriguez Pardo koja će svoje znanje o DevOps strategijama preneti učesnicima i tako se dotaći segmenata bitnih za ovu oblast. Jurgen Appelo i Alistair Cockburn su prepoznatljiva imena u agilnom svetu, a kako su sami istakli – vrlo rado pristaju da budu deo ovakvog jednog, već sada tradicionalnog događaja.

Predstojeće dešavanje će se realizovati putem MatchAbout aplikacije, osmišljene sa ciljem da čitavo dešavanje prenese u virtuelni svet u realnom vremenu. Bez ikakvih limita, aplikacija omogućava networking između predavača i učesnika, zatim praćenje predavanja paralelno na dve scene, zanimljive panele i radionice u zavisnosti od vaših interesovanja. Aplikaciju možete besplatno preuzeti sa Google Play i App prodavnice i iz svoje fotelje uživati u neobičnom sadržaju koji je kreiran za vas! Aplikacija je proizvod pokrovitelja konferencije, domaće IT kompanije Puzzle Software.

Obezbedite svoje mesto na Online Agile Serbia Konferenciji 2020 i rezervišite svoju kartu putem zvaničnog sajta www.agile-serbia.rs, na kojem možete pronaći i sve dodatne informacije o događaju, govornicima i agendi. Još malo vremena je ostalo do samog događaja, a broj karata je ograničen. Pružite sebi priliku da učite samo od najboljih. Budite agilni – prijavite se na vreme!

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja