image-slide2
Dešavanja

Agilni kompas: Pomoć u navigaciji vodama karijere

Sreda, 13.05.2020 u 19h

Scrum Sredom donosi još jedan online meetup! Sa razvojem tržišta na ovim prostorima vidimo i povećanje broja raznih specijalizovanih uloga.

Agile coach, Agile Project Manager, Scrum master, samo su neke od varijacija na iste osnovne postavke. Opet upravo te razlike i specijalizacije su nešto gde možemo projektovati naš karakter i sklonosti.

Nažalost zbog velikog broja opcija - nije svaki izbor ujedno i dobar. Miloš Zeković, Scrum Alliance Certified Team Coach (CTC) će na ovom meetup upravo pričati o raznim aspektima karijere u agilnom svetu, izbora koje pravimo i kako naći put koji će nam najviše prijati, odnosno ulogu u kojoj ćemo se najbolje osećati.

Primera radi - prelazak iz developementa u rolu Product Owner-a ili Scrum Master-a nije nužno korak napred u karijeri, već samo korak u stranu. Osim toga nisu čak ni svi uspešni agilni profesionalci isti - neki se pre svega oslanjaju na tehničke veštine, drugi na facilitaciju a neki na prenošeenje znanja i pomoć članovima tima u usavršavanju. Da li raditi svojim slabostima ili snagama? Kako izabrati karijeru?

Miloš Zeković je Agile coach i konsultant sa preko 10 godina iskustva. Za sobom ima više zadovoljnih klijenata i uspešnih projekata.

Više informacija i prijave na događaj dostupne su ovde.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija