Agilno i Scrum za svakog
Dešavanja

Agilno i Scrum za svakog

Utorak, 29.01.2019 u 9h

Formalno obrazovanje ne pokriva sve zahteve tržišta za agilnim poslovima. Sve je veća potražnja za agilnim veštinama i znanjima. Osluškujući potrebe tržišta Agile Humans kreirao je svoj signature trening "Sertifikovani Agile i Scrum Praktikant" koji predstavlja osnovni nivo i uključivanje u globalne tokove agilnih metoda. Prvi trening će biti 29. januara u Beogradu.

Ovaj trening namenjen je svima koji su zainteresovani da sistematično sagledaju mogućnosti primene agilnih metodologija, odnosno naprave prvi korak u edukaciji, i nedvosmisleno procene da li je to ono što im treba. Takođe, namenjen je svima koji se spremaju za agilnu transformaciju, posebno kompanijama koje očekuju krupne promene u pravcu agilnog razvoja.

Tokom ovog jednodnevnog interaktivnog kursa upoznaćete Agilno i Scrum od A do Š. Razumećete zašto uzima toliki primat, gde je sve i koliko zastupljen, provežbaćete najčešća Scrum zanimanja, proći kroz sve Scrum sastanke i ono što je najvažnije, direktno ćete videti kako tačno Scrum “radi”.

Trening drži Jasmina Nikolić, jedan od deset CSP Scrum Alliance u Srbiji. Namenjen je svima koji imaju neko predznanje ili bez ikakvog predznanja o agilnom načinu rada i Scrum metodologiji. Učesnici izlaze sa kompletnom slikom o tome šta karakteriše Agilni način rada, zašto je Scrum toliko rasprostranjena agilna metoda.

Pored znanja, sa treninga ćete sa sobom poneti i korisne materijale. Polaznici dobijaju sertifikat Sertifikovani Agile i Scrum Praktikant (CASP) Agile Humans.

Trening je prilagođen ovdašnjim uslovima, iako je usklađen sa principima edukacije Scrum Alliance. Više detalja na sledećem linku.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška