AI i ja - BH Futures Foundation & AI Serbia
Dešavanja

AI i ja - BH Futures Foundation & AI Serbia

Sreda, 11.11.2020 u 19h

AI Serbia organizuje još jedan zanimljiv online meetup 11. novembra u 19 časova.

Želite da znate kako putem računara stvarati umetnička dela poput vašeg omiljenog slikara ili generisati tekst u Šekspirovom stilu? Zanima vas veštačka inteligencija i želite učestvovati u razmeni mišljenja i ideja sa stručnjacima i mnogim studentima s područja BiH i Srbije?

BH Futures Foundation & AI Srbija vas pozivaju na meetup koji će se održati 11. novembra s početkom u 19h na temu veštačke inteligencije.

Na početku meetupa Aleksa Gordić, Machine Learning inženjer u Microsoftu održaće uvodno predavanje o veštačkoj inteligenciji, mašinskom i dubokom učenju, GANs-u i NLP izazovima. Aleksa svakodnevno sarađuje sa nekim od najboljih istraživača i inženjera računarskog vida na svetu iz kompanije Microsoft Research Cambridge, Beograda, Redmonda, itd. Aleksa je i deo organizacije PSI: ML (Letnji institut za mašinsko učenje u Petnici), gde je, takođe, predavač i mentor.

Nakon uvodnog dela, učesnici će na meetupu biti podeljni u breakout sobe gde će otvoreno diskutovati i međusobno razmenjivati mišljenja i ideje, te upoznati jedni druge. Breakout sobe će biti rotirajuće što znači da ćete imati priliku da upoznate ljude iz različitih grupa, tj. nakon što provedete neko vreme u jednoj grupi, dodeliće vam se druga grupa kako bi vaše iskustvo bilo što dinamičnije i raznovrsnije.

Za više informacija klijknite ovde, a link za registraciju je: https://bit.ly/AI_discussion

 

Cover photo source: https://www.freepik.com/free-vector/ai-concept-background-abstract-artificial-human-head-with-eyes-light-digital-future-vision-illustration_10817242.htm#query=artificial%20intelligence&position=6

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška