05.04.2022. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 09.04.2022. ]

AIBG Summit u Nišu

AIBG Summit u Nišu

AIBG Nis Summit je će se održati 9. aprila u Think Innovative Hub (Industrija caffe) u Nišu.

Reč je o konferenciji, napravljenoj za užu, ali zainteresovanu i strastvenu publiku. Plan je da se stvori prostor i atmosfera u kojoj se učesnici mogu povezati sa govornicima, slobodno postavljati pitanja, aktivno se uključiti u sve aktivnosti i pristupiti govornicima tokom umrežavanja bez ikakvog straha i treme.

Događaj se sastoji iz tri dela:

  • panel diskusije;
  • tribine;
  • masterclass predavanja.

Da bi se to postiglo, na Summit ćemo primiti najviše 60 osoba. Na konferenciji će pored univerzitetskih profesora učestvovati i zaposleni u vodećim svetskim kompanijama iz oblasti veštačke inteligencije.

Agenda

11:30 – 12:00 Registracija

12:00 – 12:45 Panel diskusija – Use of AI in different industries – how do we connect it? Moderirana diskusija, gde će svaki panelista reći nešto o upotrebi AI u svojoj industriji, a nakon toga će panelisti razgovarati o tome kako su njihove metode povezane, šta je slično, a šta drugačije. Otvoreno za pitanja publike u bilo kom trenutku.

12:45 – 13:00 Pauza

13:00 – 14:00 Tribina – General purpose AI systems – is it possible, what would it mean for society? Diskusija bez moderatora, gde će panelisti raspravljati o prednostima i nedostacima veštačke inteligencije opšte namene, šta bi ona značila za društvo u različitim aspektima. Pitanja publike su poželjnija u svakom trenutku.

14:00 – 14:15 Pauza

14:15 – 15:00 Masterclass – AI in design / AI in gaming industry / AI programming basics Pokriva korišćenje veštačke inteligencije u dizajnu, razvoju igara i programiranju (osnovni algoritmi u AI programiranju).

15:00 – 22:00 Networking

Summit će biti održan na engleskom jeziku, biće prenošen online, tako da će bilo ko zainteresovan moći da isprati prezentacije i panel diskusije. PRIJAVI SE OVDE

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja