image-slide2
Dešavanja

AWS Amplify i AI/ML servisi dostupni na AWS platformi

Utorak, 12.11.2019 u 18h

U Startit Centru Novi Sad 12. novembra od 18 do 20 časova će biti održano novo okupljanje AWS User Group Novi Sad zajednice.

Meetup je namenjen svima koji žele da se bolje upoznaju sa preporučenim pristupima u korišćenju resursa dostupnih na AWS platformi i na njemu ćemo se pozabaviti dvema temama.

Prvo će Darko Mesaroš iz AWS pokazati kako se koristi AWS Amplify. Eksplozija zahteva za adekvatnom autorizacijom, notifikacijama, pristupom podacima, oflajn uređajima, dostupnosti aplikacije, mogućnošću skaliranja, ali i sve manjih i manjih budžeta, obrnuto je srazmerna komplikovanosti dizajniranja, implementacije i održavanja API-ja za mobilne aplikacije. Tokom ovog predavanja učesnici će imati priliku da vide da ne moraju biti API guru da bis podigli GraphQL API, i kako da na pravi način, uz minimalno kodiranje, postave arhitekturu. Sa predavanja će otići sa razumevanjem kako da ubrzaju razvoj web i mobilnih aplikacija koristeći pojednostavljene back-end servise dostupne u cloud-u.

Potom, sve posetioce očekuje svojevrsna premijera — Siniša Mikašinović (AWS) predstavlja AI/ML servise dostupne na AWS platformi. Tema Sinišinog dela biće „Pokaži i ispričaj: AI/ML na AWS”. Na ovom hands-on predavanju učesnici će moći da vide kako Siniša koristi CloudFormation da podigne Media Analysis stack za Comprehend i Rekognition, odnosno AWS Amplify aplikaciju za audio transkripciju u realnom vremenu. Govoriće još i o Polly-u, Transcribe-u i Translate-u, kao i o SageMaker-u.

Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodna putem ovog linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija