AWS Developers Day
Dešavanja

AWS Developers Day

Petak, 19.06.2020

AWS Developers Day, 19. juna 2020! Istražite mogućnosti Amazon Web Services i isprobajte njegove funkcionalnosti uz zvaničnog AWS trening partnera za Srbiju.
AWS Developers Day je je besplatan online događaj, osmišljen da približi najnovije trendove u svetu Cloud Computing-a, kao i da vam pruži praktično iskustvo u radu na ovoj platformi. Događaj je posebno važan za sve one koji rade sa Cloud tehnologijama, aktivno koriste AWS servise, kao i za sve developere koji istražuju nove mogućnosti i funkcionalnosti AWS-a koje će im pomoći u svakodnevnom radu.

Imaćemo veliko zadovoljstvo da na ovom događaju čujemo i keynote predavanje Darka Mesaroša, koji je Senior AWS Developer Advocate za regiju centralne i istočne Evrope. Darko će podeliti najnovije trendove u svetu Serverless comuting-a, u predavanju pod nazivom "Taking Serverless to the Next level".

Prisustvom na ovom događaju, možete očekivati da:

- Saznate šta je Serverless computing i koji su najnoviji trendovi u ovoj oblasti
- Naučti koje sve benefite Vam donosi Serverless comuting
- Čuti koje su najbolje prakse u Serverless computing-u u najrazličitijim oblastima
- Na praktičnim, real-life primerima AWS-ovih klijenata shvatite mogućnosti Serverless computing-a
- Pratite live demo rada u AWS lab-u
- Se samostalno oprobate u AWS lab-ovima i steknete praktično iskustvo u njima
- Saznate koje su sve mogućnosti učenja i usavršavanja na AWS-u, kao i koje karijerne prilike Vam to donosi

Kome je ovaj događaj namenjen:

- IT profesionalcima koji rade sa Cloud tehnologijama
- Developerima koji imaju praktično iskustvo sa AWS servisima
- Entuzijastima koji žele da istraže nove mogućnosti i funkcionalnosti AWS-a
- Svima onima koji žele da prodube svoje znanje i nastave da usavršavaju svoje veštine rada sa AWS-om.

Agenda:
Sesija 1: Keynote predavanje: Taking Serverless to the Next Level - Darko Mesaroš, AWS Developer Advocate

Prelazak na Serverless computing će Vam doneti mnoge benefite ukoliko adekvatno optimizujete način na koji radite. U ovoj sesiji, podeliću najbolje prakse u raznim oblastima: od menadžmenta infrastrukture, preko deployment-a, do distribuiranih arhitektura, kao i uloge timova, fokusirajući se na ljude i procese koji su u samoj srži razvoja softvera. Kako bih podržao naše zaključke, prikazaćemo i nekoliko case studies.a AWS klijenata, kako bismo analizirali šta su oni radili, kako, i koje benefite su na taj način ostvarili.

Sesija 2: Uvod u rad sa AWS lab-ovima - Igor Ivanović, AWS Certified Instructor

Sesija 3: Live demo - rad u AWS lab-u

*Svi zainteresovani učesnici će dobiti priliku da iskoriste besplatan lab i da se i sami oprobaju u AWS okruženju.

Keynote predavač: Darko Mesaroš je Senior Developer Advocate za centralnu i istočnu Evropu. On deli svoje znanje i tehnološki know-how sa inženjerima, developerima i zajendnicama širom sveta. Ako nešto može da se automatizuje - Darko će to da učini. Njegov fokus je uglavnom na DevOps i Management alatima, gde su automatizacija, pipeline-i i efikasni developer alati apsolutni imperativ. Kako to Darko voli da kaže: "Click less and code more so you do not repeat yourself!"
Darko je u svojoj dugoj IT karijeri stekao razna iskustva, od retail-a do vladinih organizacija i velikih telekomunikacionih kompanija. U AWS-u, Darko je radio kao Premium Support Engineer i kao Solutions Architect, gde je stekao iskustva "iz prve ruke" sa AWS klijentima i njihovim AWS avanturama, koja su mu pomogla da nauči šta zaista znači Cloud way of working.
Kao pasionirani kolekcionar starih računara, Darko poseduje čitavu kolekciju kompjutera i igrica, koje mu služe kao inspiracija za bavljenje računarima koliko god da je to moguće. Darko je poreklom iz Srbije, ali je živeo u Češkoj, na Malti i u Irskoj. Danas živi i radi u Nemačkoj.

Predavač: Igor Ivanović, AWS Certified Instructor je masterirao računarske nauke na Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Profesionalac je u IT industriji od 2011. godine, na različitim pozicijama (od programera, vođenja tima, do menadžera). Radio je na projektima za velike domaće proizvodne i prodajne kompanije, kao Chief System Architect. AWS-om se profesionalno bavi od 2016. godine i poseduje zvanične Certified AWS Architect, Certified AWS Developer i AWS Approved Instructor sertifikate. 2017. godine otvorio je sopstveno preduzeće „CalDev“.

Registracija je obavezna, i zato vas molimo da ostavite svoje podatke kako biste osigurali mesto na događaju.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška