Azure Cloud Shell za početnike
Dešavanja

Azure Cloud Shell za početnike

Ponedeljak, 11.02.2019 u 18:00

Meetup za početnike u Azure Cloud Shell-u, održaće se u ponedeljak 11. februara, u IN centru u Beogradu, sa početkom u 18 časova.

Da biste upravljali Azure resursima, koristeći PowerShell (ili Bash), ne postoji lakši način da to uradite nego da pokrenete Azure Cloud Shell. Dostupan je na svakom uređaju koji ima browser i dolazi sa instaliranim i konfigurisanim alatima. Kroz mnoštvo demo-a proći ćete kroz inicijalni setup, korišćenje u browser-u, integraciju sa Visual Studio Code-om i Azure dokumentacijom, i primere rada sa Azure PowerShell-om i Azure CLI.

Predavač na ovu temu je Aleksandar Nikolić, Microsoft Most Valuable Professional (MVP) za Cloud and Datacenter Management i Microsoft Azure, jedan je od osnivača PowerShellMagazine.com i community manager portala PowerShell.com. 17 godina je radio kao sistem administrator. Proteklih 7 godina drži PowerShell i Azure treninge gde god se ukaže prilika. Redovan predavač na raznim IT konferencijama (Microsoft Ignite, Microsoft TechDays, PowerShell Conference Europe, Sinergija, KulenDayz, NTK, MMS, NIC, IT/Dev Connections, ExpertsLive Europe/USA…). Vrhunac dosadašnje predavačke karijere mu je PowerShell trening koji je održao u Microsoftovom kampusu u Redmondu.

Prijavite svoje prisustvo na ovoj besplatnoj radionici putem linka,


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška