image-slide2
Dešavanja

Azure vs. AWS | back to back

Sreda, 04.03.2020 u 18h

U Poslovnom inkubatoru Novi Sad će se 4. marta sa početkom u 18h održati predavanje na temu: Azure vs. AWS - How to leverage public cloud for modern scalable applications.

Otkako je postao mainstream, public cloud se rapidno razvija, konstantno nudeći dodatna unapređenja ali i trpeći razne promene. Kao rezultat imamo tehnologiju čiji servisi u većini slučajeva predstavljaju u potpunosti spremno i razređeno IT rešenje. Međutim, uprkos tome, većina korisnika ove tehnologije nije svesna njenog (punog) potencijala. A potencijal je izuzetan.

Ako vam je infrastruktura na public cloudu, ili nameravate da bude, neophodno je da upotrebite i maksimalno eksploatišete sve servise koje cloud može da ponudi. Jedino na taj način možete uvek biti spremni na sve izazove koji mogu da nastanu rastom jedne aplikacije.

Kako to u praksi izgleda na dve najkorišćenije public cloud platforme na svetu – Amazon Web Services i Microsoft Azure?

Iskusne Cloud Solutions arhitekte Rastko Vasiljević i Vladimir Stefanović iz kompanije SuperAdmins, objasniće i pokazaće na predavanju i live demonstraciji Azure vs. AWS back to back: How to leverage public cloud for modern scalable applications.

Pridružite nam se na ovoj interaktivnoj sesiji gde ćemo kroz primere iz prakse videti koji su to najbolji primeri za deploy i skaliranje aplikacije i kako maksimalno iskoristiti mogućnosti public cloud-a.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je neophodno prijaviti se putem linka.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija